Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για σήμερα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαΐου 24, 2019

Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για σήμερα


Νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνές, βροχές και σποραδικές καταιγίδες συνθέτουν το σκηνικό του καιρού για σήμερα Παρασκευή, κυρίως για τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο, ενώ για την υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε όλη τη χώρα, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 με 7 μποφόρ.

Αττική

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές και πιθανότητα καταιγίδας τις θερμές ώρες της ημέρας, κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως στο Σαρωνικό θα είναι ενισχυμένοι και θα φτάνουν τα 6 και πρόσκαιρα τα 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους και πιθανότητα καταιγίδας κυρίως έως το πρωί και δευτερευόντως από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς.

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές αναμένονται στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, με σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες, με βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια

Στη Θεσσαλία αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες, με βελτίωση από το βράδυ.
Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα κεντρικά και νότια τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος και στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Στα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος και πρόσκαιρα αραιές νεφώσεις. Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες