Η Κωνσταντίνα-Βαρβάρα Γλέζου υποψηφία δημοτική σύμβουλος με τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαΐου 15, 2019

Η Κωνσταντίνα-Βαρβάρα Γλέζου υποψηφία δημοτική σύμβουλος με τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Η Κωνσταντίνα-Βαρβάρα Γλέζου συμμετέχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, της 26ης Μαΐου 2019 ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην ανεξάρτητη κίνηση πολιτών "Αλλαζουμε ΜΑΖΙ" με υποψήφιο Δήμαρχο του Δήμου Λουτρακίου-Περαχωρας-Αγ. Θεοδώρων τον κ. Ιωάννη Καραπαναγο.




ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΓΛΕΖΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ – ΒΑΡΒΑΡΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Κωνσταντίνα - Βαρβάρα Γλέζου, γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στο Λουτράκι.

Είναι απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου.

Είναι φοιτήτρια στο Ι.Ε.Κ. Περιστερίου στο Τμήμα Στελεχών Διατροφής και Διαιτολογίας και παράλληλα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Τα τελευταία χρόνια, ασχολείται ενεργά με το Θέατρο και συμμετέχει στην επαγγελματική παιδική σκηνή ''Θέατρο σε Φόρμα''.

Παράλληλα ασχολείται με το χορό και συμμετέχει στο χορευτικό τμήμα ΚΕΠΑΠ Κορίνθου, με τον χοροδιδάσκαλο κ. Παναγιώτη Χαλκιά.

Οι γονείς της είναι η Φωτεινή Καρασούλου και ο Νίκος Γλέζος και έχει δύο αδέρφια, την Αναϊς - Βασιλική μαθήτρια και τον Γιώργο, φοιτητή του Πανεπιστιμίου Αιγαίου.

Η αγάπη της για τον τόπο που μεγάλωσε και ζει με την οικογένειά της, και το όραμά της που προσανατολίζεται κυρίως στα προβλήματα της νεολαίας του Δήμου μας, αλλά και σε παράγοντες όπως η ανάπτυξη, η ευημερία του τόπου μας, η προώθηση της απασχόλησης, καθώς και η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας όλων των συνδημοτών μας, συνέβαλαν πρωτίστως στην απόφασή της να συμμετέχει ενεργά στις δημοτικές εκλογές με στον Συνδυασμό αλλάζουμε ΜΑΖΙ, και με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ιωάννη Καραπανάγο, επιθυμώντας δυναμικά να προσφέρει στην υλοποίηση των προαναφερόμενων στόχων.


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες