ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ! - ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαΐου 13, 2019

ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ! - ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ


Την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα της την Κυριακής 12 Μαίου 2019, στην κατάμεστη αίθουσα του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρο Λουτρακίου, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Αλλάζουμε Μαζί» και υποψήφιος δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Ιωάννης Καραπανάγος.

Ο κ. Καραπανάγος άσκησε δριμεία κριτική στη Δημοτική Αρχή Γκιώνη, αλλά και σε όσους «έχουν ασκήσει εξουσία, επι 16 και 9 χρόνια».
Όπως τόνισε ο συνδυασμός του εκπροσωπεί το νέο το άφθαρτο, με υποψήφιους οι οποίοι δεν του έχουν ζητήσει, αλλά και δεν τους έχει υποσχεθεί οτιδήποτε. Διευκρίνισε ότι, εφόσον εκλεγεί, θα επιλέξει να εισπράττει την αντιμισθία του δημάρχου, αντί της σύνταξής του και, τη διαφορά τους, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 800 ευρώ, θα τη διαθέτει στο Δήμο.

Τέλος, ο κ. Καραπανάγος παρουσίασε τους 37 υποψηφίους του συνδυασμού του, οι οποίοι θα ζητήσουν την ψήφο των συνδημοτών μας, στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσίαση των υποψηφίων ήταν ολοκληρωμένη, καθώς παρουσιαζόταν και το βιογραφικό του καθενός, ενώ σε κάθε υποψήφια δημοτική σύμβουλο ο Ιωάννης Καραπανάγος πρόσφερε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο...

Δείτε όλη την ομιλία και την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του δημοτικού συνδυασμού «Αλλάζουμε Μαζί» του υποψήφιου δήμαρχου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων κ. Ιωάννη Καραπανάγο.



Δείτε τις υποψηφιότητες στο video που ακολουθεί:


Πηγή βίντεο loutraki365.gr


Πηγή βίντεο εικόνες perahoragr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες