Λουτράκι:Συνάντηση του συνδυασμού ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου δήμου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαΐου 21, 2019

Λουτράκι:Συνάντηση του συνδυασμού ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου δήμου


Συνάντηση 
πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 19/5/19 με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων απο αντιπροσωπία του δημοτικού συνδυασμού  ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ και τον υποψήφιο δήμαρχο Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Κωστή Ζερβό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σήμερα 19/5/19 συναντηθήκαμε με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.


Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από τον Σύλλογο ο Πρόεδρος Παναγιώτης Πέππας, ο Αντιπρόεδρος Αθανάσιος Λουκάς, ο Γραμματέας Κων/νος Βαραβέρης, ο Ταμίας Γιάννης Βασιλείου και η Έφορος Αναστασία Ανέστη.

Από την Επιλογή Ευθύνης ο υποψήφιος δήμαρχος Κωστής Ζερβός, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Νούλα Κουρούκλη και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Φόρτης.

Συζητήθηκαν τα ακόλουθα:


Η είσοδος ιδιωτών σε εργασίες παγίων και διαρκών αναγκών του Δήμου, που μπορούν να καλυφθούν από τα συνεργεία και τους εργαζόμενους του Δήμου με ελάχιστες προσλήψεις.
Η ανεπάρκεια, η ελλιπής συντήρηση και ο παροπλισμός εξοπλισμού, που θα μπορούσαν να αντιμετωπισθούν με το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ
Οι εγκαταστάσεις στα παλιά σφαγεία είναι απαράδεκτες και αφιλόξενες. Δεν υπάρχει καν στέγαστρο για προστασία από τη βροχή και τον ήλιο.
Το οργανόγραμμα είναι πλέον δυσλειτουργικό και πρέπει να αναδιαρθρωθεί και να εκσυγχρονιστεί.
Η συνεννόηση μεταξύ εργαζομένων και δημοτικής αρχής είναι ιδιαίτερα προβληματική και οι εργαζόμενοι νιώθουν ότι δεν εισακούονται ακόμα και σε θέματα που αφορούν τη ροή της εργασίας τους.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κωστής Ζερβός και ο συνδυασμός μας, δηλώσαμε την πλήρη κατανόηση των θεμάτων των εργαζομένων και δεσμευθήκαμε για την εξεύρεση λύσεων με τον πιο πρόσφορο τρόπο.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΚΩΣΤΗΣ ΖΕΡΒΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες