Βίντεο-ντοκουμέντο: "Μπούκαραν" με αυτοκίνητο σε τράπεζα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαΐου 16, 2019

Βίντεο-ντοκουμέντο: "Μπούκαραν" με αυτοκίνητο σε τράπεζα




Τέσσερα μέλη ασύλληπτης συμμορίας που ανατινάσσει ΑΤΜ χτύπησαν σε υποκατάστημα τράπεζας στη Μεταμόρφωση όπου κυριολεκτικά εισέβαλαν με κλεμμένο αυτοκίνητο καθώς δεν είχαν καταφέρει με εκρήξεις που είχαν προκαλέσει στα ΑΤΜ να αφαιρέσουν τις κασετίνες.

Τρεις από τους δράστες άρπαξαν τα χρήματα ενώ ο τέταρτος συνεργός τους περίμενε έξω από την τράπεζα οπλισμένος. Δεν δίστασε να σημαδέψει ιδιοκτήτη φούρνου που βρισκόταν στο κατάστημά του και ήταν αυτόπτης μάρτυρας της διάρρηξης, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

"Βλέπω τέσσερα άτομα, τρία να μπαίνουν και ένα να κάθεται έξω, και ένας να σηκώνει το πιστόλι να με απειλήσει. Μόλις είδα το πιστόλι, ξαναγύρισα και μπήκα στο μαγαζί μου" είπε ο άνδρας.

Το βίντεο από το Open:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες