Η Δέσποινα Συρίγου - Μπαλή υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019

Η Δέσποινα Συρίγου - Μπαλή υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟ


Η Δέσποινα Συρίγου - Μπαλή συστρατεύεται με τον υποψήφιο δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Γιάννη Καραπανάγο και θέτει υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος με την ανεξάρτητη κίνηση πολιτών "Αλλαζουμε ΜΑΖΙ".

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Δέσποινα Συρίγου - Μπαλή, γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Λουτράκι. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Είναι πτυχιούχος της Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής Κοπτική Ραπτική Γυναικείας Αμφίεσης.

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε μεγάλες επιχειρήσεις ως υπεύθυνη σε φασόν, στον σχεδιασμό και στην προώθηση προϊόντων, καθώς και σε βιοτεχνίες εμπορίας ενδυμάτων και ναυτικών στολών.

Γνωρίζει αγγλικά και στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με εργασίες που σχετίζονται με τα Καλλιτεχνικά, όπως οι κατασκευές, η ζωγραφική κ.ά.
Η απόφαση της να ασχοληθεί με τα κοινά πηγάζει από την αγάπη της για τον τόπο που κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά της, επιθυμώντας να συμβάλλει με τις γνώσεις της και την αγάπη της για τον τόπο που ζει, στην ανάδειξη των αξιών του συνδυασμού, όπως ο αλληλοσεβασμός, η υποστήριξη προς τον συνάνθρωπο, καθώς και η βελτίωση της ποιότητας ζωής του Δήμου μας και της καθημερινότητας των συνδημοτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες