Σύρος: Στα ευτράπελα της κάλπης – Δείτε τι έβαλαν στο φάκελο αντί για ψηφοδέλτιο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαΐου 27, 2019

Σύρος: Στα ευτράπελα της κάλπης – Δείτε τι έβαλαν στο φάκελο αντί για ψηφοδέλτιο


Απρόοπτα υπάρχουν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Πολλά από αυτά μάλιστα είναι και «χαριτωμένα», προσφέρουν γέλιο και δίνουν τροφή για πολιτικά σχόλια.

Μια έκπληξη περίμενε έναν δικαστικό αντιπρόσωπο και την εφορευτική επιτροπή στην Σύρο, όταν άνοιξαν έναν φάκελο, καθώς αντί για ψηφοδέλτιο βρήκαν μια φωτογραφία!
Ένας ψηφοφόρος είπε να κάνει τη διαφορά και εκφραστεί με έναν πιο… πρωτότυπο τρόπο.

Αντί για ψηφοδέλτιο έβαλε μέσα στον φάκελο ψηφοφορίας την Κοντσίτα Βουρστ



Η δικαστική αντιπρόσωπος, που άνοιξε το φάκελο, γέλαγε μέχρι δακρύων , ενώ τη στιγμή πρόλαβαν κάποιοι να την απαθανατίσουν.

Από την ώρα που έγινε γνωστό, συζητιέται στην τοπική κοινωνία με πολλές δόσεις χιούμορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες