Εγκαίνια Έκθεσης-Ημερίδας του Ομίλου Αυτοδυτών Λουτρακίου με θέμα: «Κορινθιακός & περιβαλλοντική συνείδηση» (Φωτο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 05, 2019

Εγκαίνια Έκθεσης-Ημερίδας του Ομίλου Αυτοδυτών Λουτρακίου με θέμα: «Κορινθιακός & περιβαλλοντική συνείδηση» (Φωτο)


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 3 Μαΐου 2019 τα εγκαίνια της έκθεσης- ημερίδας του Ομίλου Αυτοδυτών Λουτρακίου με θέμα: «Κορινθιακός και περιβαλλοντική συνείδηση» η οποία και έγινε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη, είναι αρωγός σε αυτή πραγματικά σημαντική και σπουδαία προσπάθεια, που επιχειρεί ο Όμιλος που είναι μοναδικός στο είδος του σε όλη την Επικράτεια της πατρίδας μας, από εθελοντές γιατί δεν είναι μόνο αυτό καθεαυτό το γεγονός του καθαρισμού του βυθού του Κορινθιακού κόλπου (και όχι μόνο) αλλά η όλη προσπάθεια που καταβάλλει για την ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών ώστε να αποκτήσουν περιβαλλοντική συνείδηση.

Άλλωστε το περιβάλλον και η προστασία του δεν έχει σύνορα και μας αφορά όλους είτε άμεσα είτε έμμεσα.

Η δράση του ομίλου περιλαμβάνει εδώ και 6 χρόνια την ανέλκυση από τον βυθό των θαλασσών 38 τόνων απορριμάτων στα οποία περιλαμβάνονται πολλές χιλιάδες αντικειμένων (πλαστικά, μπαταρίες, λάστιχα κλπ ).

Αυτή η Ομάδα αξίζει όχι μόνο τα ειλικρινή συγχαρητήρια αλλά και την συμπαράσταση μας.



Πηγή Βίντεο AT news




Πηγή φώτο Μπάμπης Φλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες