Λουτράκι: Συνάντηση Κωστή Ζερβού με τους εργαζόμενους του Δήμου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019

Λουτράκι: Συνάντηση Κωστή Ζερβού με τους εργαζόμενους του Δήμου


Σήμερα Τετάρτη 22/5/2019 το πρωί, επισκεφθήκαμε το Αμαξοστάσιο στα παλιά σφαγεία και συναντηθήκαμε με όλους τους εργαζόμενους του Δήμου στο Αμαξοστάσιο και το ΔΣ του Συλλόγου τους.

Στη δίωρη περίπου συζήτηση, αναπτύχθηκαν όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν (αναφέρθηκαν διεξοδικά και στο Δελτίο Τύπου μας της 20/5) και ανταλλάχθηκαν απόψεις και προτάσεις σε ένα ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα συνεργασίας και κατανόησης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κωστής Ζερβός και ο συνδυασμός μας, δηλώσαμε και πάλι την πλήρη κατανόηση των θεμάτων των εργαζομένων και επιβεβαιώσαμε τη δέσμευσή μας για την εξεύρεση λύσεων με τον πιο πρόσφορο τρόπο.

Παρόντες από την «Επιλογή Ευθύνης» ο υποψήφιος δήμαρχος Κωστής Ζερβός και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Νούλα Κουρούκλη, Γιώργος Παύλου και Δημήτρης Φόρτης.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΚΩΣΤΗΣ ΖΕΡΒΟΣ

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες