Με καλό καιρό στην κάλπη οι ψηφοφόροι - Η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 26, 2019

Με καλό καιρό στην κάλπη οι ψηφοφόροι - Η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού


Η καλοκαιρία θα συνεχιστεί σε όλη τη χώρα και ανήμερα των εκλογών, με ηλιοφάνεια, ασθενείς ανέμους που δεν θα ξεπεράσουν τα 4 μποφόρ και θερμοκρασίες έως 31 και 32 βαθμούς Κελσίου στις κεντρικές ηπειρωτικές περιοχές, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Τάσου Αρνιακού.

Λίγες συννεφιές που θα αναπτυχθούν από το μεσημέρι προς το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια δεν θα επηρεάσουν την εκλογική διαδικασία. Με καλές καιρικές συνθήκες θα γίνει η μετάβαση και η επιστροφή των ψηφοφόρων. Βροχές και μπόρες θα εκδηλωθούν από Δευτέρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες