ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ OPEN TV “ΕΧΟΥΝ” ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ OPEN TV “ΕΧΟΥΝ” ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ


Εκλογομαγειρείο η Περιφέρεια της Αττικής… 
Απέκλεισαν πραξικοπηματικά Σγουρό και Πρωτούλη 
Του Παναγιώτη Αποστόλου 
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 
Έχω αναλύσει κατά το παρελθόν σε άρθρα μου, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει την αυτοδυναμία του κόμματός του κατά τις προσεχείς εκλογές και κρατάει με χίλιους δυο τρόπους το άλογο της ΝΔ, που θέλει να καλπάσει, αλλά ο αρχηγός δεν το αφήνει κατόπιν εντολών του διεθνούς παράγοντα, προκειμένου να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, και να κλείσει εθνικά μας θέματα!   
Έτσι, στα συνεχή εγκλήματα του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντάει με ηθελημένες αστοχίες, προκειμένου να μην  λάβει αυτοδυναμία η ΝΔ. Όπως επί παραδείγματι προσφάτως στη διακαναλική συνέντευξη όπου επικρότησε την επταήμερη εργασία!  
Φασιστική ενέργεια της διεύθυνσης του Open TV… 
Σήμερα επιβεβαιώνεται η συμπόρευση των δυο κομμάτων Εξουσίας, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ! Μια συμπόρευση που εκδηλώνεται από τα ΜΜΕ ελέγχου τους! Όπως το Open Beyond TV, που ο ιδιοκτήτης του κ. Ιβάν Σαββίδης έχει στην κατοχή του και εφημερίδες και ποδοσφαιρική Ομάδα ΑΕ! Ο οποίος έχει καταλάβει με την επιχειρηματική του δραστηριότητα ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη! Θυμίζοντας τον Σωκράτη Κόκκαλη του παρελθόντος! Που και οι δυο είναι φανατικοί υποστηριχτές της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα του Πρωθυπουργού Αλέξη ΤσίπραΓιατί το Κεφάλαιο δεν έχει Πατρίδα! Σήμερα είναι με το ένα κόμμα και αύριο με το άλλο! Γιατί πάνω από όλα είναι το επιχειρηματικό τους κέρδος και ποια κυβέρνηση τους το  αποδίδει! 
Ως γνωστόν, διάφοροι τηλεοπτικοί σταθμοί, ήδη έχουν διεξαγάγει Debate με τους επικεφαλείς των συνδυασμών που θα διεκδικήσουν την Περιφέρεια της Αττικής!      
Σε αυτά τα Debate συμμετείχαν οι 
Ρένα Δούρου, επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Ζωής” που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Γεώργιος Πατούλης, επικεφαλής του συνδυασμού “Νέα Αρχή για την Αττική που υποστηρίζεται από τη ΝΔ. 
Γιάννης Σγουρός, επικεφαλής του συνδυασμού “Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής που κατέρχεται ως ανεξάρτητος. 
Γιάννης Πρωτούληςεπικεφαλής του συνδυασμού Λαϊκής Συσπείρωσης που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ.
 
Έτσι, και το Open TV, από αρκετές ημέρες πριν, είχε αποφασίσει να πραγματοποιήσει Debate των τεσσάρων διεκδικητών της Περιφέρειας της Αττικής στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 και για τον λόγο αυτό όλοι είχαν ενημερωθεί, ώστε να προετοιμάζονται για τη μεγάλη μάχη της 16ης Μαΐου στον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό  
Αμ δε! Από ότι φαίνεται τα προηγούμενα Debate θορύβησαν πάρα πολύ τα  Επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ και έτσι αποφάσισαν να προβούν σε ριζοσπαστικές – φασιστικές ενέργειες, αποκλείοντας τους υποψηφίους Σγουρό και Πρωτούλη από τη διεκδίκηση της μάχης που θα διεξαχθεί μετά από 10 ημέρες!   
Συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για αποκλεισμό της Λαϊκής Συσπείρωσης από τηλεοπτική συζήτηση 
Με τον τίτλο αυτό το Γ.Τ του κ. Γιάννη Πρωτούλη υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής και μέλους του Π.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ με  Δελτίο Τύπου αναφέρει: 
«Παρότι από μέρες είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί Debate για την Περιφέρεια Αττικής, στον τηλεοπτικό σταθμό Open” στις 16/5, με τη συμφωνία και τη συμμετοχή όλων των υποψήφιων περιφερειαρχών, τελευταία στιγμή ενημερωθήκαμε πως αυτή η συζήτηση ακυρώνεται. Ωστόσο, ενημερωνόμαστε ότι θα πραγματοποιηθεί συζήτηση, την ίδια μέρα, ανάμεσα μόνο στην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, κα Δούρου, και τον υποψήφιο της ΝΔ, κ. Πατούλη. 
Είναι προφανές ότι αυτή η εξέλιξη είναι αποτέλεσμα συμφωνίας της κας Δούρου και του κ. Πατούλη και σε συνεννόηση με το κανάλι. 
Επίσης, είναι προφανές ότι από τη συζήτηση – Debate θέλουν να λείπει η φωνή που ενοχλεί, αυτή της Λαϊκής Συσπείρωσης, που αναδεικνύει τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της Αττικής, ενάντια στον κάλπικο δικομματικό ψευτοκαβγά, που από κοινού στήνουν οι κ.κ. Δούρου και Πατούλης. 
Ο λαός πρέπει να γυρίσει την πλάτη και στους δύο» 
Κατακεραυνώνει Δούρου και Πατούλη ο Γιάννης Σγουρός… 
Αλλά και από το Γ.Τ. του κ. Σγουρού εξεδόθη Δ.Τ. που καταγγέλλει τα εξής: 
«Οι πολίτες να δώσουν την απάντησή τους στις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις: Στην χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία οι εκλογές δεν επηρεάζονται, δεν εξαγοράζονται. 
Η Παράταξή μας έχει καταστήσει εδώ και καιρό γνωστή στην κοινή γνώμη την άθλια προσπάθεια κύκλων που κινούνται στο σκοτάδι και στο παρασκήνιο να ποδηγετήσουν και να χειραγωγήσουν τους πολίτες ενόψει των κρίσιμων εκλογών στην Περιφέρεια Αττικής. 
Στόχος των κύκλων αυτών είναι με κάθε μέσο να διαμορφώσουν αυτό που λέμε - κλίμα, να περαστεί το μήνυμα στους πολίτες ότι η μάχη είναι μεταξύ δύο υποψηφίων: Της –  κατά τη γνώμη μας – πλέον αποτυχημένης αυτοδιοικητικής παρουσίας την τελευταία 20ετία στην Αττική και του επί ένα έτος υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων (2017) και για λίγους μήνες (από τον Σεπτέμβριο του 2018 και μετά) υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής που έχει επιδοθεί έκτοτε σε μία πανάκριβη προεκλογική εκστρατεία. 
Η συγκεκριμένη μεθόδευση είναι κατά τεκμήριο βολικήκαι για τους δύο υποψηφίους, αφού η μεν πρώτη ελπίζει ότι με την είσοδό της στον δεύτερο γύρο θα περισώσει ό,τι έχει απομείνει από το πολιτικό της κεφάλαιο, ο δε δεύτερος διότι πιστεύει ότι με αυτήν αντίπαλο η επικράτησή του θα είναι βέβαιη. 
Θυμίζουμε προς ενίσχυση των ισχυρισμών μας ότι : 
Η πρώτη δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Αττικής δημοσιεύθηκε τον μακρινό Νοέμβριο του 2018 (!) πριν καν γίνουν γνωστοί οι υποψήφιοι των μεγαλύτερων παρατάξεων, (γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μετρηθεί ως υποψήφιος για το ΚΚΕ ο κ. Παφίλης αντί του κ. Πρωτούλη!!!). Τότε είχαμε διαγνώσει την πρόθεση και είχαμε δηλώσει δημόσια ότι εμείς θα τους χαλάσουμε τη σούπα”. 
Ακολούθησαν τακτικές δημοσκοπήσεις σχεδόν βδομάδα παρά βδομάδα με τα ίδια πάντα δημοσκοπικά δεδομένα, ενώ μέχρι και εταιρείες δημοσκοπήσεων – φαντάσματα στήθηκαν εκ του μηδενός προκειμένου να υπηρετήσουν – προφανώς – αυτόν τον σκοπό. 
Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε παρόμοιο δημοσκοπικό ενδιαφέρον για τις εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής, ενδιαφέρον αντιστρόφως ανάλογο του δημοσίου βήματος που έχουν δώσει τα Μέσα Ενημέρωσης στους υποψηφίους όλων των Παρατάξεων μέχρι σήμερα. Ποτέ και κανείς δεν απάντησε στις καταγγελίες. 
Την ίδια στιγμή οι διοικούντες την κατ’ επίφαση δημόσια τηλεόραση, που πληρώνουν όλοι οι πολίτες, συνεχίζουν απτόητοι σε μια επίδειξη αυταρχισμού, αλαζονείας, αντιδημοκρατικότητας, αντιδεοντολογίας, δημοσιογραφικού μεσαιωνισμού τον επί  5ετία αποκλεισμό της Παράταξης μας  από κάθε βήμα, από κάθε ενημερωτική εκπομπή, προβάλλοντας μονομερώς την νυν περιφερειάρχη, την οποία ακολουθούν σε κάθε της κίνηση. 
Τους βάσιμους προβληματισμούς μας για την επιχειρούμενη μεθόδευση, ενισχύουν οι πρόσφατες εξελίξεις αναφορικά με το Debate που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 στην εκπομπή Open Mind του τηλεοπτικού σταθμού Open Beyond. 
Με αιφνίδια απόφασή τους οι συντελεστές της εκπομπής που μας είχαν προσκαλέσει με κάθε επισημότητα στο debate της 16/5, αρχικά μας ενημέρωσαν ότι ακυρώνεται η διεξαγωγή του, για να ανακοινώσουν στη συνέχεια ότι θα πραγματοποιηθεί μόνο μεταξύ της κας Δούρου και του κ. Πατούλη. 
Πλέον κάθε σχόλιο περιττεύει. 
Η Παράταξή μας καλεί δημόσια κάθε διοικητική και δικαστική αρχή να διερευνήσει τα καταγγελλόμενα. 
Ταυτόχρονα καλεί τους πολίτες σε δημοκρατική εγρήγορση.  Τους καλούμε να μην παρασυρθούν από τα παιχνίδια αυτών που νομίζουν ότι μπορεί να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα δικά τους θέλω. 
Να κόψουν τα νήματα της χειραγώγησης και της παραπληροφόρησης και με βάση τη συνείδησή τους να ψηφίσουν ελεύθερα, εκείνον ή εκείνη που πιστεύουν ότι μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα της Αττικής. 
Να δώσουν τη δική τους απάντηση ότι στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία, οι εκλογές δεν επηρεάζονται, δεν εξαγοράζονται.»! 
Προκαταβάλλουν το εκλογικό αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής… 
Πιστεύω πως, από τα παραπάνω όλοι αντιλαμβάνεστε, την ωμή, φασιστική χειραγώγηση της ψήφου των πολιτών της Αττικής, που εκφράζει σχεδόν τη μισή Ελλάδα! Που αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ με την απλόχερη διακονία του Open TV, να εξάγουν το εκλογικό αποτέλεσμα δέκα ημέρες πριν από τις εκλογές!  
Γιατί, ποιος μπορεί να ισχυριστεί, ότι δεν είναι αυτή η διαμορφούμενη κατάσταση στο Debate του τηλεοπτικού καναλιού Open TV, ηχηρή παρέμβαση στις εκλογές της 26ης Μαΐου; Δεν είναι ωσάν να ισχυρίζονται τα δυο κόμματα Εξουσίας και η διεύθυνση του Open TV, ότι από τις ακριβείς δημοσκοπήσεις που κατέχουν, αυτοί οι δυο πάνε στον δεύτερο γύρο;    
Δόξα τον Θεό, έχω ζήσει πολλές εκλογικές αναμετρήσεις από πάρα πολύ κοντά και μπορώ να ισχυριστώ ότι γνωρίζω πως γίνεται το εκλογομαγειρείο την εκάστοτε προεκλογική περίοδο! Όμως αυτό το σημερινό είναι πρωτάκουστο! Είναι βιασμός της Δημοκρατίας! Είναι καταστρατήγηση του εκλογικού νόμου! ΠΟΤΕτα τελευταία 50 χρόνια δεν έγινε αυτό που σήμερα συντελείται! Να μας ανακοινώνεται πριν τις εκλογές της πρώτης Κυριακής, ποιοι θα είναι οι δυο τελικώς διαγωνιζόμενοι κατά την δεύτερη Κυριακή   
Πάντα, οι δυο μονομάχοι” που προέκυπταν νικητές (πρώτος και δεύτερος) κατά τις εκλογές της πρώτης Κυριακής, συμμετείχαν σε τηλεοπτικά Debate, μεταξύ της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης και της δεύτερης, προκειμένου να αναδειχτεί ο τελικός νικητής! ΠΟΤΕ όμως πριν από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση δεν υπήρξαν τέτοιου είδους αποκλεισμοί! ΠΟΤΕ!   
Με τέτοιας μορφής τεχνάσματα προκαταβάλλεται η ψήφος του εκλογικού Σώματος! Που υπαγορεύουν στην Ελληνίδα και τον Έλληνα τι πρέπει να ψηφίσει! Πιστέψτε με, θα τους ζήλευε και ο Γιόζεφ Γκέμπελςυπουργός προπαγάνδας της Ναζιστικής Γερμανίας, εκ των μεγαλύτερων και πλέον έμπιστων του Αδόλφου Χίτλερ!    
Η αμέλειά τους μας “έκαψε” και θέλουν πάλι να μας διοικήσουν… 
Αλλά, είναι εξόχως περίεργο, πως παρότι η Ρένα Δούρου – σύμφωνα με πληροφορίες μας – δεν ήθελε να συμμετάσχει σε αυτές τις εκλογικές διαδικασίες διεκδίκησης εκ νέου της Περιφέρειας Αττικής, εν τούτοις τελικά αποδέχτηκε, μετά τις αφόρητες πιέσεις που δέχτηκε από τον Πρωθυπουργό και αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα!  
Αντιλαμβανόμαστε, πως η αρχική άρνηση της κ. Δούρου έγκειται στο γεγονός, πως η     
Εισαγγελία της Αθήνας της έχει ασκήσει ποινική δίωξη (και σε άλλα 19 πρόσωπα) για τρία αδικήματα που αφορούσαν τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής το καλοκαίρι του 2018Τα αδικήματα αυτά είναι   
Εμπρησμός από αμέλεια. 

Ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή.  

Σωματική βλάβη κατά συρροή. 
Συγκεκριμένα, οι εισαγγελείς έκαναν λόγο για πλήρη ασυνεννοησία και κατάρρευση του συστήματος κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στο Μάτι.  
Που κατ΄ εμάς, την ευθύνη την έχει γενικότερα η ελληνική Πολιτεία! Κυβέρνηση και Περιφέρεια Αττικής! Κι αυτοί χωρίς ντροπή, διεκδικούν εκ νέου την ψήφο του λαού της Αττικής! Έλεος! 

Από την άλλη μεριά, ίδιο μερίδιο ευθύνης έχει και η ΝΔ στον αποκλεισμό Σγουρού και Πρωτούλη από το τηλεοπτικό Debate του Open TVαφού θα έπρεπε να μην αποδεχτεί η ΝΔ και ο Γιώργος Πατούλης προσωπικά, αυτούς τους αποκλεισμούς, που είναι ευθύτατο χτύπημα στην καρδιά της Δημοκρατίας και της ελεύθερης – ανεπηρέαστης ψήφου του λαού της Αττικής!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες