Serial Killer στην Κύπρο: Νέο πτώμα σε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 05, 2019

Serial Killer στην Κύπρο: Νέο πτώμα σε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη


Μία ακόμη σορός θύματος του 35χρονου εντοπίσθηκε μέσα σε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη της Κύπρου.

Η σορός είναι σε προχωρημένη αποσύνθεση και έτσι είναι παρακινδυνευμένο για τους ιατροδικαστές να πουν αν πρόκειται για παιδί ή για γυναίκα.

Μετά την αυτοψία, η σορός μεταφέρθηκε από μέλη της ΕΜΑΚ σε όχημα της Αστυνομίας και από εκεί στο νεκροτομείο.

Την επιβεβαίωση ότι στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό εντοπίστηκε ταξιδιωτική τσάντα με ανθρώπινη σορό σε κατάσταση αποσύνθεσης, έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Σε δηλώσεις του, όπως αναφέρει το philenews.com από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, ο Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε ότι η συνέχεια θα δοθεί στο νεκροτομείο σχετικά με τη συγκεκριμένη σορό.

Μίλησε για επίμονες προσπάθειες σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών, που συνεχίζονται και στο Μιτσερό και στο Ξυλιάτο, σημειώνοντας πως ο ύποπτος θα παραμείνει υπό κράτηση για άλλες οκτώ ημέρες. Όπως είπε, τονίζοντας τον αυξημένο όγκο του ανακριτικού έργου, έχουν ληφθεί 350 καταθέσεις και υπολείπονται άλλες 150 και «οι έρευνες είναι εντατικές».

Χαρακτηρίζοντας σημαντική την εμπλοκή των υπηρεσιών καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος, εξήγησε ότι τα αποτελέσματα των ερευνών είναι στη διάθεση των ανακριτών προς αξιολόγηση.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του «Ορέστη», στην Κόκκινη Λίμνη βρίσκονταν άλλες δύο σοροί, της Μαρικάρ Βαλντέζ και της 8χρονης Έλενα Μπουνέα, κόρης της Λίβια Μπουνέα που πιθανώς ανασύρθηκε την Κυριακή του Πάσχα, ενώ στο Ξυλιάτο κατέθεσε ότι έριξε την 6χρονη Σιέρρα.

Πηγή Πληροφοριών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες