Ο Δημοτικός Συνδυασμός "αλλάzουμε ΜΑΖΙ" στην 3η Γιορτή Τριαντάφυλλου στο Σχίνο Κορινθίας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαΐου 10, 2019

Ο Δημοτικός Συνδυασμός "αλλάzουμε ΜΑΖΙ" στην 3η Γιορτή Τριαντάφυλλου στο Σχίνο Κορινθίας


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η Γιορτή Τριαντάφυλλου, στο Κέντρο Ελληνισμού Ιδρ. Δαμιανού, στο Σχίνο Κορινθίας, 4 και 5 Μαΐου 2019. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού είχαν σύμμαχο τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες. 

Διοργανωτές της εκδήλωσης η περιφέρεια Πελοποννήσου, το Κέντρο Ελληνισμού Ιδρ. Δαμιανού και ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Σχίνου ''ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ''. 


Το Κέντρο Ελληνισμού Ιδρ. Δαμανιανού είναι ένας ιδιωτικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει ως κύριο στόχο του την προώθηση των ιδεωδών του ελληνισμού, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.




Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Σχίνου τα ''ΓΕΡΑΝΕΙΑ'' ιδρύθηκε το 1975 από μια μικρή ομάδα ανθρώπων που μαγεύτηκε από την ομορφιά του τόπου, με όραμα και στόχο τον εξωραϊσμό και τον πολιτισμό του. 

Στον χώρο του Κέντρου υπήρχαν περίπτερα με προϊόντα από τριαντάφυλλο, βιβλία και φυτά. 


Στην εκδήλωση ήταν παρών ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Ιωάννης Β. Καραπανάγος, συνοδευόμενος από τα στελέχη του δημοτικού συνδυασμού ''αλλάzουμε ΜΑΖΙ'', κυρίες Μάχη Παπακωνσταντίνου-Ανδριανού, Σοφία Λαπαρδά και Γεωργία Τσερώνη. 


Οι επισκέπτες, κατά την αναχώρησή τους, εξέφραζαν τα πλέον κολακευτικά σχόλια για το πρόγραμμα της γιορτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες