Συνάντηση του Δημοτικού Συνδυασμού “αλλάzουμε ΜΑΖΙ” με μέλη του συνεταιρισμού ΡΑΔΙΟΤΑΧΙ Λουτρακίου-Ισθμού - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019

Συνάντηση του Δημοτικού Συνδυασμού “αλλάzουμε ΜΑΖΙ” με μέλη του συνεταιρισμού ΡΑΔΙΟΤΑΧΙ Λουτρακίου-Ισθμού


Αντιπροσωπεία του Συνδυασμού, με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Ιωάννη Β. Καραπανάγο, αποτελούμενη από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, πραγματοποίησε συνάντηση την Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019, με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συνεταιρισμού ΡΑΔΙΟTAXI Λουτρακίου-Ισθμού. 

Παρόντες στη συνάντηση, από πλευράς συνεταιρισμού, ήταν οι κ.κ. Γεώργιος Κώστας (Πρόεδρος) , Δημήτριος Μαυραγάννης (Γραμματέας), Αντώνιος Γκίκας (Ταμίας ) και Παναγιώτης Γέρου (Μέλος).

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο, όπως το κυκλοφοριακό, ο σταθμός του ΚΤΕΛ, οι λαϊκές αγορές και η τήρηση του ωραρίου φορτοεκφόρτωσης. 

Ο συνεταιρισμός ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Λουτρακίου ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2010 και αποτελείται από 47 ενεργά μέλη. Πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη και για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, τον Ιανουάριο του 2014 ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το σύστημα της τηλεματικής για την διαχείριση των κλήσεων. 

Κάθε όχημα είναι εφοδιασμένο με τελευταίας τεχνολογίας tablet και δίνεται η δυνατότητα δωρεάν WiFi στον πελάτη.

Από το Μάιο του 2015 είναι ενεργό μέλος του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Λουτρακίου (LTO), μετέχει ενεργά στις γενικές συνελεύσεις και συμβάλλει στην προβολή και τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες