Λουτράκι: 13η Ετήσια παράσταση global arts studios στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουνίου 20, 2019

Λουτράκι: 13η Ετήσια παράσταση global arts studios στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.


Η 13η ετήσια παράσταση σπουδαστών των εργαστηρίων ελευθέρων σπουδών Global Arts Studios το Σάββατο 22 Ιουνίου στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου στον Ισθμό της Κορίνθου.

Αμφιθέατρο: Μαθητική Συναυλία
Ώρα 17:00-18:30



Αμφιθέατρο: Παράσταση Μπαλλέτου & Θεάτρου “Δον Κιχώτης” Cervantes Saavedra Miguel - composer Ludwig Minkus
Ώρα 18:30-20:30




Φουαγιέ: ‘Έκθεση σπουδαστών

Ώρα 17:00-21:30

Ετήσια έκθεση σχεδίου και ζωγραφικής όλων των τμημάτων της σχολής μας. Θα εκτεθούν σχέδια υποψηφίων για τις σχολές Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης των Ελληνικών Πανεπιστημίων, έργα από foundation για τα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, σχέδια υποψηφίων για την Σχολή Καλών Τεχνών, ζωγραφικά έργα του τμήματος ενηλίκων, και βέβαια οι ευφάνταστες ζωγραφιές των παιδικών τμημάτων.

Οι καθηγητές των τμημάτων:

Σωκράτης Λαμπρόπουλος, εικαστικός,
Στάθης Μπούκουρας, αρχιτέκτονας,
Ηλίας Κασελάς, εικαστικός,
Σταμάτης Κανελλόπουλος, εικαστικός


Προβολές 2d animation θα παρουσιαστούν σε οθόνη από το νέο τμήμα της σχολής των Global Arts Studios.

Προβολές 2d animation θα παρουσιαστούν σε οθόνη από το νέο τμήμα της σχολής των Global Arts Studios στην ετήσια έκθεση σχεδίου και ζωγραφικής όλων των τμημάτων της σχολής μας. Θα εκτεθούν σχέδια υποψηφίων για τις σχολές Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης των Ελληνικών Πανεπιστημίων, έργα από foundation για τα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, σχέδια υποψηφίων για την Σχολή Καλών Τεχνών, ζωγραφικά έργα του τμήματος ενηλίκων, και βέβαια οι ευφάνταστες ζωγραφιές των παιδικών τμημάτων. Θα ήταν μεγάλη μας τιμή η παρουσία σας.

Οι καθηγητές των τμημάτων:

Σωκράτης Λαμπρόπουλος, εικαστικός,
Στάθης Μπούκουρας, αρχιτέκτονας,
Ηλίας Κασελάς, εικαστικός,
Σταμάτης Κανελλόπουλος, εικαστικός


Ελεύθερη Είσοδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες