Θεσσαλονίκη: Μοτοπορεία διανομέων την Τετάρτη 19/6 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουνίου 17, 2019

Θεσσαλονίκη: Μοτοπορεία διανομέων την Τετάρτη 19/6



Με τους αγώνες μας επιβάλλαμε το νόμο για τους διανομείς! Με τους αγώνες μας επιβάλλουμε την εφαρμογή του! Τετάρτη 19/6: Μοτοπορεία 10:30 πμ, Εγνατία με Αγ. Σοφίας

Είναι πλέον γεγονός!

Μετά από έναν αγώνα διαρκείας εδώ και 2 χρόνια περίπου, που κορυφώθηκε στις 11 Απρίλη με την Πανελλαδική Μέρα Δράσης των Διανομέων, τον οποίο συνεχίζουμε και εντείνουμε, ψηφίστηκε ο νόμος (Ν. 4611/2019 – Αρ. 55, 56, ) για τους διανομείς!

Συμμετέχουμε μαζικά στην μοτοπορεία στις 19/6 –ημέρα 24ωρης κλαδικής απεργίας στον Επισιτισμό Τουρισμό, μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους του κλάδου- και προειδοποιούμε εργοδότες, κυβερνήσεις (πρώην και επόμενη), ότι συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά μέχρι να εφαρμοστεί η εργατική νομοθεσία σε όλα τα καταστήματα επισιτισμού: (Πλήρη ασφάλιση για όλους, πληρωμή δώρων, αδειών/ επίδομα άδειας, πληρωμή υπερωριών & προσαυξήσεων για εργασία τη νύχτα & Κυριακές/αργίες, καταβολή της μηνιαίας αποζημίωσης 15% σε όλους τους διανομείς που εργάζονται με δικό τους μηχανάκι καθώς και την υποχρεωτική παροχή των Μέσων Ατομικής Προστασίας).

-Απαιτούμε από το ΕΦΚΑ και την Επιθεώρηση Εργασίας εντατικούς ελέγχους και επιβολή αυστηρών ποινών όπου δεν εφαρμόζεται η εργατική νομοθεσία!

-Παλεύουμε για πραγματική επαναφορά των Συλλογικών Διαπραγματεύσεων και Υποχρεωτική Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ.

-Επανένταξη όλων των ειδικοτήτων στα ΒΑΕ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6982268508

blog: dianomeisthess.blogspot.gr

Facebook: Επιτροπή Αγώνα Διανομέων



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες