250.000€ στο Επιμελητήριο Κορινθίας για δημιουργία ηλεκτρονικών υπηρεσιών και υποδομών - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 28, 2019

250.000€ στο Επιμελητήριο Κορινθίας για δημιουργία ηλεκτρονικών υπηρεσιών και υποδομών


Νέα Δράση με τίτλο: «Ανάπτυξη / αναβάθμιση πληροφοριακών συστημάτων και ηλεκτρονικών υποδομών των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου». Η εξειδίκευση καθώς και τα κριτήρια αξιολόγησης και επιλογής πράξεων της συγκεκριμένης δράσης εγκρίθηκαν στην Επιτροπή Παρακολούθησης της 26ης Ιουνίου 2019, στην Τρίπολη.

Η εν λόγω δράση με προϋπολογισμό 1.250.000 € συνολικά, όπου τα 250.000€ αναλογούν στο Επιμελητήριο Κορινθίας, αναφέρεται στην ενίσχυση των επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για ανάπτυξη / αναβάθμιση των πληροφοριακών συστημάτων και ηλεκτρονικών υποδομών τους, μέσω της δημιουργίας ηλεκτρονικών υπηρεσιών και υποδομών για ανταλλαγή πληροφοριών και ενημέρωσης προς όφελος των επιχειρήσεων – μελών των επιμελητηρίων, των δημοσίων φορέων, των ιδιωτών – επιχειρήσεων, των πολιτών και των επισκεπτών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες