Φωτιά έκαψε 5 στρέμματα δασικής έκτασης στην Αμυγδαλιά Πισίων (Φωτο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουνίου 20, 2019

Φωτιά έκαψε 5 στρέμματα δασικής έκτασης στην Αμυγδαλιά Πισίων (Φωτο)


Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης 19 Ιουνίου 2019 σε δύσβατη δασώδη περιοχή
 έκτασης περίπου πέντε στρεμμάτων μετά από κεραυνό.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής και του Συλλόγου Πυροπροστασίας Λουτρακίου Τμήμα Σχοίνου οπου και κατασβέστηκε η φωτιά στα Γεράνεια και συγκεκριμένα στην περιοχή Αμυγδαλιά Πισίων.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησε ένα όχημα με πέντε εθελοντές και μια μηχανή enduro του Συλλόγου Πυροπροστασίας Λουτρακίου Τμήμα Σχοίνου, το Π.Κ. Περαχώρας, οχήματα της Π.Υ. Κορίνθου καθώς και πεζοπόρα τμήματα από Τρίπολη και Αθήνα ενώ συνέδραμαν και δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Petzetel.


Πηγή φώτο: Σύλλογος Πυροπροστασίας Λουτρακίου Τμήμα Σχοίνου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες