Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουνίου 12, 2019

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

 Αφιερωμένο από τη Μαλβίνα στον Κυριάκο Μητσοτάκη…

Αποτέλεσμα εικόνας για Αφιερωμένο από τη Μαλβίνα στον Κυριάκο Μητσοτάκη…

Η Ελληνίδα συγγραφέας, σεναριογράφος, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην τηλεόραση, Μαλβίνα Κάραλη είχε πει πάρα πολλά για τον ΣΥΡΙΖΑ και το Σκοπιανό ζήτημα! Μια τέτοια ομιλία, της αξέχαστης Μαλβίνας (στα τέλη του 1996) θα σας αναφέρω σήμερα και θα αντιληφτείτε πόσο καταγγελτική, αλλά και πόσο προφητική ήταν για τους πολιτικούς της αριστεράς:

«Δεν μας ζητάνε το όνομα Μακεδονία τα Σκόπια; Ποια προοδευτικότητα επιβάλλει αυτές τις ανοησίες; Και εντάξει η φιλία με τα Σκόπια, να το καταλάβω, να την έχουμε τη φιλία, με το όνομα τι γίνεται μου λέτε; Επενδύσεις να κάνουμε στα Σκόπια, εντάξει. Να δίνουμε παράταση ζωής σε αυτό το κρατίδιο που μας απειλεί. Με το όνομα όμως τι γίνεται; Και πολύ περισσότερο, τι γίνεται με όλους αυτούς τους αμετροεπείς ανθρώπους, που έτσι και μιλήσουνε γι΄ αυτά τα θέματα, αυτομάτως τους καταχωρίζουν οι υπόλοιποι στους εθνικιστές, στους φασισταράδες, στους πολεμοκάπηλους, στους χουντοδεξιούς, στους καταστολείς της προόδου.

Πείτε, αν τολμάτε να πείτε, πως η Μακεδονία είναι ελληνική. Αμ δεν τολμάτε γιατί είσαστε ύποπτοι. Πείτε πως η Πατρίδα μας δεν έχει γκρίζες ζώνες. Ύποπτοι πάλι. Να δούμε, πως θα την πάρουνε πίσω την ικανοποίησή τους, αυτοί οι τόσο ικανοποιημένοι, όταν εκδηλωθεί επισήμως, όχι πως δεν έχει εκδηλωθεί η σκοπιανή αδιαλλαξία. Διότι μέχρι στιγμής μερικοί διανοούμενοι προσπαθούν να μας πείσουν, ότι εμείς είμαστε αδιάλλακτοι. Αδιάλλακτοι εμείς κύριε Κύρκε (σ.σ. Λεωνίδας Κύρκος 1924-2011, ηγέτης της αριστεράς, προάγγελος του ΣΥΡΙΖΑ και μέντορας του Αλέξη Τσίπρα) μου; Δεν το έχω καταλάβει; Διεκδικούμε εμείς κάτι από τα Σκόπια και δεν το ξέρω; Αυτοί διεκδικούν και το όνομα και τα εδάφη και καπηλεύονται και την ιστορία μας. Και χρεωμένοι βρεθήκαμε Λεωνίδα μου; Ο δαρμένος θα ξαναπληρώσει το πρόστιμο; Εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι;

Στο σημείο αυτό θα σας πω μια σκηνή από ταινία του Γούντυ Άλλεν. Πέντε διανοούμενοι είχαν στριμώξει μια απλή γυναίκα γύρω από ένα τραπέζι, πως δήθεν, για να την κομπλάρουν ξέρετε, γιατί αυτή προτίμησε ο μπαμπάς της τους διανοούμενους και “έχεσε” τη μαμά της, της έλεγαν λοιπόν κάτι κουλά, πως δήθεν δεν ήταν και τόσο Εφιάλτης ο Εφιάλτης, όπως και ο Ιούδας πως δεν ήταν τόσο Ιούδας. Και είχε τα δίκια του όταν πρόδιδε τον Ιησού. Και τότε η γυναικούλα σιγανά και ταπεινά, γύρισε και τους είπε: Εγώ αυτά δεν τα ξέρω. Εσείς ξέρετε, αλλά το δίκιο είναι πάντα με την μεριά του πατριώτη. Κοκάλου και άναυδου οι διανοούμενο»!

Ναι έτσι ύποπτα, υπόγεια, προδοτικά η “Αριστερά” έχτισε το οικοδόμημά της για να φτάσει μέχρι την Εξουσία και να ξεπουλάει σήμερα την Μακεδονία μας στους σκοπιανούς! Έτσι οικοδόμησαν ολόκληρες δεκαετίες το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας οι αριστεροί, για να ολοκληρωθεί επί των ημερών του Αλέξη Τσίπρα το εθνικό έγκλημα!

Τι θα πράξεις εσύ Κυριάκο Μητσοτάκη;;

Είναι δέκα …κώλοι που γυρεύουν καρέκλα…

Αποτέλεσμα εικόνας για Είναι δέκα …κώλοι που γυρεύουν καρέκλα…

Κι ενώ έχουν προκηρυχθεί εθνικές εκλογές, κι ενώ τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν προσέρχονται στη Βουλή, ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει από τα παράθυρα της Βουλής τα δικά του παιδιά. Όσο προλαβαίνει! Μεταξύ αυτών και ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και η Τασία Χριστοδουλοπούλου, πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ (μεταναστευτικής πολιτικής) που είπε το αμίμητο: “Οι πρόσφυγες και μετανάστες λιάζονται στις πλατείες” και ακολούθως Γ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής!

Η οποία για το ρουσφέτι στην κόρη της είπε σε τηλεοπτική της εμφάνιση, σοκάροντας για άλλη μια φορά την κοινή γνώμη:

«Προφανώς, με την έννοια που το λέμε, ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί, υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά...»!

Στο σημείο αυτό, πάλι θα θυμηθώ την αξέχαστη Μαλβίνα Κάραλη που είχε πει για τον τότε “Συνασπισμό της αριστεράς” και σήμερα ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο Συνασπισμός δεν είναι κόμμα. Είναι δέκα …κώλοι που γυρεύουν καρέκλα»!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύει την Κοινωνία και τον Στρατό…

Αποτέλεσμα εικόνας για συριζα Ποινικό Κώδικας και στον Κώδικα Ποινική Δικονομίας

Η Κακόβουλη βλασφημία, η καθύβριση θρησκευμάτων και η περιύβριση νεκρού στο νέο Ποινικό Κώδικα και στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, άλλαξαν με νόμο του κράτους.

Έτσι, μπορεί πλέον κάποιος:

Να βρίζει δημόσια και με οποιονδήποτε τρόπο τον Θεό, να βλαστημά δημόσια τα Θεία, να καθυβρίζει δημόσια και κακόβουλα με οποιονδήποτε τρόπο την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού ή άλλη αναγνωρισμένη θρησκεία, να προβαίνει σε περιύβριση νεκρού, αλλά και τέφρας νεκρού! Να προβαίνει σε περιύβριση τάφου, να αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό από νεκροταφεία (τυμβωρυχία), σπίτι, νοσοκομείο, κ.ά.
να αφαιρεί αυθαίρετα την τέφρα νεκρού από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τη φυλάξουν!

Να προκαλεί ή να διεγείρει με οποιονδήποτε τρόπο και με πρόθεση πρόσωπο ή πρόσωπα που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις να παραβούν υπηρεσιακή υποχρέωσή τους! Να προκαλεί ή να διεγείρει με οποιονδήποτε τρόπο και με πρόθεση πρόσωπο που έχει υποχρέωση να στρατευθεί να μην υπακούσει στην πρόσκληση όταν τον καλέσουν στις Ένοπλες Δυνάμεις να υπηρετήσει την θητεία του!

Να μεταχειριστεί απατηλά μέσα για ν αποφύγει ο ίδιος ή κάποιος άλλος, ολικά ή μερικά διαρκώς ή πρόσκαιρα την υποχρέωση για στράτευση! Να φύγει στο εξωτερικό, χωρίς τη σχετική άδεια που απαιτεί ο στρατολογικός νόμος, για να αποφύγει τη στράτευση! Να φύγει στο εξωτερικό και να μην επιτρέψει εγκαίρως για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις (pronews.gr)…

Μια Κοινωνία και Στρατός σε πλήρη διάλυση…

Τι θα πράξετε κύριε Μητσοτάκη;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες