Το Σάββατο το 9ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Λουτρακίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουνίου 12, 2019

Το Σάββατο το 9ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Λουτρακίου



Για μια ακόμη μια χρονιά διοργανώνεται στο Λουτράκι το ετήσιο 9ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Λουτρακίου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 στις 8 το βράδυ στο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει η διοργανώτρια Μικτή Χορωδία του Δήμου Λουτρακίου–Περαχώρας–Αγ. Θεοδώρων που διευθύνει ο Γρηγόρης Παντελέων και θα συνεχισθεί με τη συμμετοχή 3 ακόμα Χορωδιών:


-Της Μικτής Χορωδίας Παγκύπριας Συντεχνίας Δημοσίων Υπαλλήλων Λευκωσίας Κύπρου, που διευθύνει η Μάρω Μίτσα.
-Του Μικτού Συνόλου που απαρτίζεται από τη Χορωδία Εκπαιδευτικών Μουσικής «CHOREMUS»,τη χορωδία Αποφοίτων Μουσικού Σχολείου Παλλήνης και τη «CHORUS
NOVA», που διευθύνει η Φαίδρα Γιαννέλου.
-Της Μικτής Χορωδίας Τρικάλων που διευθύνει: η Αναστασία Κασιώλα.

Είσοδος ελεύθερη

Διαδώστε το σε όλους τους φίλους σας,ελάτε να χειροκροτήσουμε τη προσπάθεια 220 και πλέον Χορωδών!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες