Άγ. Θεόδωροι: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτο μικρό παιδί - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 28, 2019

Άγ. Θεόδωροι: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτο μικρό παιδί


Δεν έχουν τέλος το τροχαία ατυχήματα στη χώρα μας καθώς όπως αποδεικνύεται η ορθή οδηγική συμπεριφορά αγνοείται.

Χθες συνέβη ατύχημα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας με ευθύνη ασυνείδητου οδηγού ενός μαύρου δίπορτου Suzuki Swift που παρέσυρε και εγκατέλειψε αιμόφυρτο μικρό παιδί ηλικίας περίπου 13 ετών.

Όπως αποκάλυψε το nantiareport.gr o οδηγός μόλις αντιλήφθηκε το τι συνέβη ακινητοποίησε το όχημά του, κατέβηκε κάτω και αντί να νοιαστεί για το αιμόφυρτο παιδί που κείτονταν στο έδαφος το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να δει τις φθορές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο.

Η γυναίκα συνοδηγός η οποία βγήκε για να δει το παιδί, δέχθηκε αυστηρή επίπληξη- όπως καταγγέλλουν οι αυτόπτες μάρτυρες του ατυχήματος και επέστρεψε στη θέση της. Ο οδηγός μπήκε στο αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε ταχύτατα από το σημείο.

Με τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος να έχει καταγραφεί από του παρευρισκόμενους στο χώρο, ενημερώθηκε η Τροχαία και το όχημα αναζητείται από τα πληρώματα.

Το παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι και υποβάλλεται σε εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Πηγή: infokids.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες