Σία Αναγνωστοπούλου: "Δεν είναι μόνη της η Κύπρος" - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2019

Σία Αναγνωστοπούλου: "Δεν είναι μόνη της η Κύπρος"


Για την τουρκική προκλητικότητα και τις παραβιάσεις στην κυπριακή ΑΟΖ μίλησε η Σία Αναγνωστοπούλου, Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών, στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6.

Για την τουρκική προκλητικότητα και τις παραβιάσεις στην κυπριακή ΑΟΖ μίλησε στο ραδιόφωνοNews 24/7 στους 88,6 η Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών.

“Πάντα είμαστε σε ετοιμότητα. Τώρα είμαστε σε εγρήγορση.

Δεν φοβόμαστε. Παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα. Δεν είναι μόνη της η Κύπρος. Έχει την Ε.Ε, το Διεθνές Δίκαιο και την Ελλάδα” είπε η Σία Αναγνωστοπούλου.

Έκανε λόγο για στενή συνεργασία της Λευκωσίας και με την Αθήνα αλλά και με την Ευρώπη.

Εξέφρασε ωστόσο την ανησυχία της για την απομάκρυνση της Τουρκίας από την Ευρώπη και εκτίμησε ότι η Άγκυρα είναι εγκλωβισμένη στην πολιτική της.

Σχετικά με την έκθεση του ESM, απάντησε: “τα δικά μας στοιχεία δεν δείχνουν καμία τρύπα. Ούτε στον προϋπολογισμός ούτε πουθενά. Τα μέτρα είναι κοστολογημένα γιατί δε θέλουμε η χώρα να επιστρέψει σε δημοσιονομικό χάος”.

Πρόσθεσε ότι κανείς δεν μπορεί να πει ότι θα παραλάβει καμένη γη. Με την κα. Αναγνωστοπούλου να μιλά για ένα ισχυρό αποθεματικό που έχει πλέον η χώρα για να μην κινδυνεύσει τα επόμενα αρκετά χρόνια, αποθεματικό που -κατά την ίδια- δεν είχε ποτέ.

“Το κάστρο της Αχαΐας δεν πρόκειται να πέσει” σχολίασε με φόντο τις υποψηφιότητες πολιτικών αρχηγών στο συγκεκριμένο νομό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες