Πάνος Ηλιακόπουλος: Τα «παιδιά» του Κώστα Λογοθέτη στην ομιλία Γιώργου Γκιώνη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2019

Πάνος Ηλιακόπουλος: Τα «παιδιά» του Κώστα Λογοθέτη στην ομιλία Γιώργου Γκιώνη



Θέλεις να αγιάσεις και δεν σε αφήνουν οι...

Περισσότεροι από δέκα ήταν οι αποστολείς χθες το βράδυ των δύο παραπάνω φωτογραφιών μετά την προεκλογική ομιλία του Γιώργου Γκιώνη ενόψει της αυριανής εκλογικής αναμέτρησης του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών του 2019.
Στην φωτό διακρίνονται ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης με το πολιτικό «παιδί» του τέως δημάρχου και υποψηφίου Κώστα Λογοθέτη, πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Δέδες. Ο πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού επί Κώστα Λογοθέτη και νυν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κακούρος, ο οποίος λέγεται επεδίωκε στην προηγούμενη θητεία του Κώστα Λογοθέτη να λάβει το «δαχτυλίδι» του διαδόχου.

Σημειωτέον ότι ο Γιάννης Κακούρος δεν ήθελε να είναι υποψήφιος, γιατί όπως εκμυστηρευόταν σε γνωστούς και φίλους του, ο συνυποψήφιός του και έτερο πολιτικό «παιδί» του Κώστα Λογοθέτη Θανάσης Μουζάκης τον εξύβριζε και τον υποτιμούσε για προσωπικούς λόγους, αλλά τελικά ο Γιάννης Κακούρος δεν μπόρεσε να αντισταθεί και υπέκυψε στις πιέσεις του Κώστα Λογοθέτη, κατερχόμενος ως υποψήφιος.

Ακόμη διακρίνεται ο νυν αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Τεχνικών Έργων του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων Κώστας Παντελέου, που έχει νικήσει κατά κράτος τον Γιώργο Δέδε στις απευθείας αναθέσεις, ενώ εκτιμάται ότι είναι μακρά και ο πρωταθλητής αυτού του σπορ.

Ως γνωστόν, ο Γιώργος Γκιώνης και ο Κώστας Λογοθέτης είναι και οι δύο κατηγορούμενοι μαζί με τον πολιτικό «δάσκαλό τους» Παύλο Παύλου στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου «Ναύπλιο 1» για απιστία σε βάρος του Δημοτικού συμφέροντος του δήμου Λουτρακίου.

Επίσης, την Τετάρτη κατά των Γιώργου Γκιώνη και Κώστα Λογοθέτη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου ασκήθηκε ποινική δίωξη και ξεκινά η προανάκριση με την κατηγορία του χρηματισμού, μετά την υποβολή των τραπεζικών αποδείξεων στη δικαστική αρχή για κατάθεση χρημάτων στους λογαριασμούς των δύο κατά την περίοδο που ήταν δήμαρχοι, από τον εργολάβο που ήταν ο μειοδότης του έργου του ″Loutraki Thermal Spa″.

Αυτούς τους δύο συνδυασμούς ο λαός του Λουτρακίου για τα προαναφερόμενα έργα τους, μόλις την περασμένη Κυριακή τους τίμησε με ποσοστό υψηλότερο του 50%, αφού ο Γιώργος Γκιώνης έλαβε 34, 36%, ο Κώστας Λογοθέτης ποσοστό 16,08%.

Μία πρωτοφανής συμπεριφορά εκ μέρους των ψηφοφόρων του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, καθότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα σε οποιαδήποτε άλλη ανεπτυγμένη χώρα δεν θα μπορούσαν να είναι ούτε καν υποψήφιοι. Ωστόσο, Ο λαός του Λουτρακίου για να συμπεριφερθεί κατά αυτόν τον τρόπο κάτι θα γνώριζε;..

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Γκιώνης την άνοιξη του 2017, είχε δώσει απευθείας ανάθεση την αναγόμωση των πυροσβεστήρων στον πολιτικό αντίπαλό του Γιώργο Δέδε, για να σταματήσει να τον εξυβρίζει όπως ο ίδιος ισχυριζόταν τότε, αποκάλυψη για την οποία ο γράφων εδέχθη εξώδικο από τον Γιώργο Δέδε, το οποίο υπέγραφε ο δικηγόρος του δημάρχου Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, του οποίου η μητέρα τυγχάνει να είναι ειδική σύμβουλος του δημάρχου, καθώς επίσης στην προηγούμενη θητεία του Γιώργου Γκιώνη είχε διατελέσει αναπληρώτρια του και αντιδήμαρχος Διοικητικού.

Ειρήσθω εν παρόδω ο Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου έχει υπογράψει και την αγωγή του Γιώργου Γκιώνη σε βάρος μου γιατί αποκάλυψα στο loutraki-press τα έργα και τις ημέρες του στην Λουτράκι Α.Ε., για τα οποία παρεπέμφθη στο «Ναύπλιο 1». Επίσης η αγωγή περιλαμβάνει και τις αποκαλύψεις των προσπαθειών του Γιώργου Γκιώνη να μην εισέλθει ο προαστιακός στην οδό Αιγαίου του Λουτρακίου, προς χάριν των οικονομικών συμφερόντων του Ισθμού. Ευτυχώς προστατεύθηκαν τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών της και η εκκίνηση των εργασιών του έργου υπογράφεται την Τρίτη!

Τα δύο πολιτικά «παιδιά» αποτυπώνουν την πρόθεση του Κώστα Λογοθέτη να υποστηρίξει τον συγκατηγορούμενό του Γιώργο Γκιώνη στην αυριανή εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη νέου δημάρχου, αφού τους ενώνουν κοινές δικαστικές περιπέτειες…

Αυτό που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι πώς θα συμπεριφερθεί η κοινωνία του Λουτρακίου ενώπιον τέτοιων γεγονότων και αν θα επαναλάβει την ίδια συμπεριφορά που είχε και την περασμένη Κυριακή τα δύο πρόσωπα που απασχολούν την Δικαιοσύνη να λάβουν το εξωπραγματικό ποσοστό για τον πολιτισμένο κόσμο, που υπερέβη το 50%.
Φυσικά, δεν μπορούμε να παραλείψουμε την παρουσία του επιχειρηματία και προέδρου του ιδιωτικού φορέα Loutraki Tourism Organbization, Σπύρου Καραβούλη - ο ένας στηρίζει τον άλλον, ενώ προβληματισμό δημιούργησε η απουσία του διευθυντή Επικοινωνίας και Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης του Club Hotel Loutraki S.A. Γιάννη Βραχάτη. Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Βραχάτης συνηθίζει να παρίσταται στα πανηγύρια του Γιώργου Γκιώνη κι όχι τις ήττες…

Καλό βόλι, με σκέψη και σύνεση!

Ες αύριον τα σπουδαία...

Η φωτό είναι του Μπάμπη Φλου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες