Πετράκος για την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου: "Έστω και αργά, ο αγώνας δικαιώθηκε" - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2019

Πετράκος για την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου: "Έστω και αργά, ο αγώνας δικαιώθηκε"


Ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θανάσης Πετράκος, μετά την δημοσίευση της απόφασης του 5ουκλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το οποίο έκρινε μη νόμιμο το σχέδιο σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της εταιρείας «Β. Τατούλης και ΣΙΑ Ο.Ε.», έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μετά από 7 χρόνια επιτέλους το Ελεγκτικό Συνέδριο έκρινε ότι είναι μη νόμιμο το σχέδιο σύμβασης για την εκτέλεση έργου μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της εταιρείας "Β. Τατούλης και ΣΙΑ Ο.Ε.".

Η απόφαση αυτή δικαιώνει τον αγώνα της "Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου" και του επικεφαλής της, ο οποίος από το 2012 είχε καταγγείλει ως μη νόμιμες και μη ηθικές ανάλογες συμβάσεις. Για τον αγώνα μας αυτόν είχα συκοφαντηθεί και υβριστεί.

Οφείλω όμως να υπενθυμίσω ότι δυστυχώς τότε όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου της περιόδου 2011-2015, όπως και όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι δεν μιλούσαν και δεν αντιδρούσαν για την κατάσταση αυτή. Όπως βέβαια και όταν στη συνέχεια ανέδειξα τα ζητήματα αποστέλλοντας φακέλους και στην τότε κυβέρνηση, στον Υπουργό Εσωτερικών της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, αλλά και στον γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζή, ουδείς ασχολήθηκε με τις καταγγελίες μου. Βέβαια, όπως λέει και ο λαός μας, "κάλλιο αργά παρά ποτέ"».

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες