«ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ» Ενωτικό κάλεσμα προς τους αντιπροσώπους του Συνεδρίου της ΠΟΕΥΠΣ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 18, 2019

«ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ» Ενωτικό κάλεσμα προς τους αντιπροσώπους του Συνεδρίου της ΠΟΕΥΠΣ

Ενωτικό κάλεσμα προς τους αντιπροσώπους του 23ου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, απευθύνει η «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών». 
Σε αυτό (που μπορείτε να το διαβάσετε ολόκληρο εδώ) επισημαίνει πως «το 23ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας πραγματοποιείται σε μια χρονική συγκυρία, όπου ήδη έχει ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδος, ενώ παράλληλα βρισκόμαστε στις αρχές της προεκλογικής περιόδου των βουλευτικών εκλογών στις 7 του Ιούλη».
Υπογραμμίζει, αναφερόμενη στην τραγωδία στο Μάτι, πως «αποτελεί ντροπή για τον κλάδο μας και για όλους εμάς τους πυροσβέστες, που μετά από μια τέτοια τραγωδία με 101 αθώα θύματα, δεν τόλμησαν να οργανώσουν οι συνδικαλιστικές μας ηγεσίες κινητοποιήσεις για ουσιαστικές αλλαγές στην πυροπροστασία και στην πυρασφάλεια της χώρας, όπως έγινε και μετά τις φονικές πυρκαγιές του 2007».
Παράλληλα, καλεί τους αντιπροσώπους να «μη δώσετε το δικαίωμα στις παρατάξεις που εκπροσωπούν τον κυβερνητικό - εργοδοτικό συνδικαλισμό και κρύβουν τον πραγματικό τους ρόλο κάτω από το καμουφλάζ του δήθεν "ανεξάρτητου" και του "αδέσμευτου", να σας εκθέσουν απέναντί τους προσμετρώντας την ψήφο σας στο ανταλλακτήριο των αυταπατών που έχουν στήσει».
Καταλήγοντας, τους ζητά να αποδείξουν «στους συναδέλφους που σας ψήφισαν ότι είστε πραγματικά ανεξάρτητοι από προσωπικές και μικροκομματικές σκοπιμότητες και στηρίξτε την ΕΑΚΠ, τη μοναδική παράταξη που από συστάσεώς της ως βασικό κριτήριο για την συσπείρωση εργαζομένων στις τάξεις της, είναι να υπάρχει ενιαία αντίληψη για το χαρακτήρα των εργασιακών μας προβλημάτων και τον τρόπο ανάδειξής τους και Ενωτική - Αγωνιστική διάθεση για τη διεκδίκησή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες