Η Σία Αναγνωστοπούλου θα παρουσιάσει τον απολογισμό του έργου του Υπουργείου Εξωτερικών - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουνίου 20, 2019

Η Σία Αναγνωστοπούλου θα παρουσιάσει τον απολογισμό του έργου του Υπουργείου Εξωτερικών


Συνέντευξη Τύπου Αναπληρώτριας Υπουργού Εξωτερικών, Σίας Αναγνωστοπούλου (ΥΠΕΞ, 26.06.2019)
Όπως ανακοίνωσε υπουργείο:

«Η Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών, Σία Αναγνωστοπούλου, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου προς τους διαπιστευμένους συντάκτες, την Τετάρτη 26 Ιουνίου και ώρα 11:15, στο Υπουργείο Εξωτερικών (Βασ. Σοφίας 1, αίθουσα Σοφιανοπούλου).

Αντικείμενο της συνέντευξης τύπου θα είναι η παρουσίαση του απολογισμού του έργου του Υπουργείου στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Αναπληρώτριας Υπουργού και η ενημέρωση των συντακτών για τρέχοντα θέματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες