Επίσκεψη του Γιάνη Βαρουφάκη στην Αργολίδα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουνίου 17, 2019

Επίσκεψη του Γιάνη Βαρουφάκη στην Αργολίδα


Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στην Αργολίδα θα βρεθούν το μεσημέρι της Τρίτης στο Άργος (στην κεντρική Πλατεία του Αγίου Πέτρου) και θα επισκεφθούν την αγορά της πόλης συζητώντας με τους πολίτες.

Στη συνέχεια το απόγευμα θα είναι στο Ναύπλιο όπου και θα πραγματοποιηθεί η ομιλία – συζήτηση με τους πολίτες του Γιάνη Βαρουφάκη, στις 19:30, στο ξενοδοχείο REX, Μπουμπουλίνας 21.

Στο δρόμο προς τις εκλογές, το ΜέΡΑ25 θα βρεθεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αναλύοντας το ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμά του και φυσικά ακούγοντας και συνομιλώντας με τους πολίτες.

Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε ΜέΡΑ25 – Επειδή αυτή η φωνή πρέπει να είναι στη Βουλή.

ΜέΡΑ25 – ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες