Συνάντηση της Σίας Αναγνωστοπούλου με γυναίκες εκπροσώπους συλλόγων, φορέων και φιλανθρωπικών σωματείων της Πάτρας (Εικόνες) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 04, 2019

Συνάντηση της Σίας Αναγνωστοπούλου με γυναίκες εκπροσώπους συλλόγων, φορέων και φιλανθρωπικών σωματείων της Πάτρας (Εικόνες)


Η συζήτηση αφορούσε τις δράσεις των συλλόγων που εκπροσωπήθηκαν αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν


H Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, συναντήθηκε χθες, Κυριακή 2/6, με γυναίκες εκπροσώπους συλλόγων, φορέων και φιλανθρωπικών σωματείων της Πάτρας.

Η συζήτηση αφορούσε τις δράσεις των συλλόγων που εκπροσωπήθηκαν αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους. Ακόμη, αναφέρθηκαν στη γενικότερη πολιτική κατάσταση της χώρας.

Η κ. Αναγνωστοπούλου σημείωσε από τη μεριά της, πως η κοινωνική πολιτική ήταν και είναι στο επίκεντρο του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν γίνει σημαντικά βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση, υπάρχουν ωστόσο και άλλα που πρέπει να γίνουν. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ένας κράτος οφείλει να αντιμετωπίζει όλους τους πολίτες ισότιμα. Το δίκαιο κράτος είναι δίκαιο όταν εξασφαλίζει ένα φωτεινό μέλλον για όλους και όχι μόνο για τους «Άριστους»».

Οι γυναίκες εκπρόσωποι, ευχαρίστησαν την Υπουργό για τη βοήθεια που έχει προσφέρει από την πλευρά και τη θέση της ως βουλευτής του νομού. Ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο διάστημα και επεσήμαναν πως υπάρχουν ακόμη πράγματα και δράσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν, για τη βελτίωση της ζωής των αδύναμων και των πολλών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες