Πάτρα: Επανεκλογή-θρίαμβος του δημάρχου Κώστα Πελετίδη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουνίου 02, 2019

Πάτρα: Επανεκλογή-θρίαμβος του δημάρχου Κώστα Πελετίδη

peletidis

Με ποσοστό …… επανεκλέγεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο κομμουνιστής δήμαρχος Πάτρας, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Κώστας Πελετίδης. Στο δεύτερο γύρο των εκλογών, ο Κ.Πελετίδης επικρατεί του αντιπάλου του Γρ. Αλεξόπουλου κατά 40. ποσοστιαίες μονάδες (70%-30%) με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.



Σε δηλώσεις του στο εκλογικό περίπτερο στην πλατεία Όλγας ο κομμουνιστής δήμαρχος σημείωσε:

«Φίλες και φίλοι, συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

Ο πατραϊκός λαός, σήμερα, με την ψήφο του διασφάλισε τη δική του νίκη. Για να μείνει ο δήμος στα χέρια του λαού και να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι αγωνίστηκαν, ποικιλοτρόπως, για να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα. Πιο έμπειροι, θα συνεχίσουμε τη συλλογική προσπάθεια με τους εργαζόμενους του δήμου και τον πατραϊκό λαό για τη λειτουργία της πόλης μας, για να υπάρχει ζωή.

Ενωμένοι θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες, να έχουμε νίκες, να ανακουφίζουμε τα λαϊκά στρώματα. Συνεχίζουμε από το ίδιο μετερίζι. Θα αγωνιστούμε μαζί με τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, τους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες γι’ αυτά που δικαιούνται.

Ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος. Ξέρουμε τις αιτίες. Θα τις αντιμετωπίσουμε με περισσότερο πείσμα και επιμονή».





atexnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες