Δηλώσεις Σαραβάκου παρόντος Σαμαρά και Μητσοτάκη για τον Π. Νίκα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 04, 2019

Δηλώσεις Σαραβάκου παρόντος Σαμαρά και Μητσοτάκη για τον Π. Νίκα


Την ικανοποίηση του για τη αλλαγή διοίκησης στην περιφέρεια Πελοποννήσου εξέφρασε ο τέως Νομάρχης Αργολίδος και επικεφαλής της κίνησης πολιτών Πελοποννήσου Δ. Σαραβάκος, ευχόμενος στον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη κ. Π.Νίκα μία διοίκηση με όραμα, διαφάνεια και εντιμότητα.

Την Παρασκευή 31 Μάιου 2019 σε εκδήλωση στο Αργος παρόντος του τέως πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε εκφράσει τη στήριξη του στον Π. Νίκα δηλώνοντας τα εξής:


Είμαι σήμερα εδώ με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος κράτησε όρθια την Ελλάδα σε δύσκολες στιγμές, για να δώσουμε όλοι μαζί μια μάχη για να εκλεγεί περιφερειάρχης ο φίλος μου Π. Νίκας, αλλά και στις 7 Ιουλίου να εκλεγεί πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όλοι μαζί για να επιτευχθεί ο διπλός στόχος.

Αντώνης Σαμαράς: Μίμη ευχαριστούμε πολύ. Είναι μια χαρά κι αυτή για εμάς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες