Ξανθιά «εισβολέας» στο Champions League: Το προφίλ της «κατέβηκε» από το Instagram - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουνίου 02, 2019

Ξανθιά «εισβολέας» στο Champions League: Το προφίλ της «κατέβηκε» από το Instagram


Την «κατέβασε» το μέσο κοινωνικής δικτύωσης ή το απενεργοποίησε η ίδια;

Οι οπαδοί και φίλοι συναθροίστηκαν στο Instagram, η Κίνσεϊ Βολάνσκι, όμως δεν είναι πια εκεί, καθώς δεν είναι πλέον προσβάσιμο το προφίλ της στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. 

Η τολμηρή οπαδός, στο 18' του αγώνα, έκανε ένα εντυπωσιακό σπριντ, φτάνοντας μέχρι το κέντρο του γηπέδου. Οι άνδρες ασφαλείας την έπιασαν και την οδήγησαν εκτός αγωνιστικού χώρου και ο τελικός διεκόπη για μερικά δευτερόλεπτα. Αποτέλεσμα της εισβολής αυτής ήταν τα διεθνή media να κάνουν απανωτά αφιερώματα στην ξανθιά καλλονή, η οποία είδε τους followers της στο Instagram να αυξάνονται με καταιγιστικούς ρυθμούς.


Μετά την εισβολή της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε αποκτήσει 1,9 εκατομμύρια ακόλουθους. Η Βολάνσκι αφέθηκε ελεύθερη με τη βοήθεια και του συντρόφου της Βιτάλι Ζντοντοβέτσκι, και πανηγύρισε έξαλλα της αποφυλάκισή της φορώντας το ίδιο ολόσωμο μαγιό.

Η Κίνσεϊ Βολάνσκι, μετά την εισβολή της στον τελικό του Champions League, λοιπόν, έμεινε στις εικόνες του τελικού ως η «ξανθιά εισβολέας», ενώ το προφίλ της στο instagram της συνέχισε να γεμίζει χιλιάδες ακολούθους.

Το μεσημέρι της Κυριακής, όμως, η σελίδα τής Βολάνσκι δεν υπάρχει στο instagram και εμφανίζεται το μήνυμα «Μη διαθέσιμο περιεχόμενο».

Αυτό λογικά συνέβη λόγω της «πολεμικής» διαφήμισης που προσπάθησε να κάνει μέσα από την εισβολή της στον τελικό του Champions League ή λόγω των ημίγυμνων καρέ που είχε ήδη ποστάρει. Κάποιοι επιμένουν ότι η ίδια απενεργοποίησε το προφίλ της, μέχρι να καταλαγιάσει ο θόρυβος γύρω από το όνομά της.

oparlapipas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες