Λουτράκι: Cosmogym Summer 4ALL - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουνίου 26, 2019

Λουτράκι: Cosmogym Summer 4ALL


Mία μεγάλη αθλητική διοργάνωση, το Cosmogym Summer 4ALL, ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός με διεθνείς συμμετοχές θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι από τις 30 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου 2019 και αναμένεται να φιλοξενήσει 400 συμμετέχοντες.

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 και ώρα 18.00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Λουτρακίου θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου από την Οργανωτική επιτροπή για την υλοποίηση της διεθνούς διοργάνωσης που έχει θεσμοθετηθεί και λαμβάνει χώρα για δεύτερη φορά στο Δήμο μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με το Sportcamp Loutraki και υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και ο Loutraki Tourism Organization Οργανισμός Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Λουτρακίου.

To Cosmogym Summer 4all λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του Cosmogym Festival – Contest που αποτελεί μία σειρά αθλητικών-καλλιτεχνικών-μορφωτικών γεγονότων που λαμβάνουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

atnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες