Τραγωδία στην Κορινθία: Δεύτερη θανατηφόρα παράσυρση πεζού σε λίγες ώρες – Βραχάτι, Μηχανάκι παρέσυρε και σκότωσε πεζό (VIDEO-ΦΩΤΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 15, 2019

Τραγωδία στην Κορινθία: Δεύτερη θανατηφόρα παράσυρση πεζού σε λίγες ώρες – Βραχάτι, Μηχανάκι παρέσυρε και σκότωσε πεζό (VIDEO-ΦΩΤΟ)


Σοβαρό τροχαίο με έναν νεκρό και δύο τραυματίες σημειώθηκε  το απόγευμα της Παρασκευής 14 /6/2019 στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών όταν μηχανάκι παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα πεζό κοντά στο νεκροταφείο στο Βραχάτι Κορινθίας.
Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ 
O οδηγός δικύκλου, υπό συνθήκες που ερευνώνται, παρέσυρε πεζό, με συνέπεια να τον τραυματίσει θανάσιμα, και τραυματίστηκαν οι δυο επιβαίνοντες στο μηχανάκι.
Προανακριση διεξάγεται στο Τμήμα Τροχαίας της Κορινθίας.
Προσοχή! Ακολουθούν σκληρές εικόνες στο βίντεο σοκ!














http://korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες