Τα νέα του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου για τον Ιούνιο 2019 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουλίου 16, 2019

Τα νέα του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου για τον Ιούνιο 2019


Ένας μήνας γεμάτος δράσεις, ενδιαφέρουσες επαφές, νέες συνεργασίες και προετοιμασίας ήταν ο Ιούνιος του 2019 για τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου. Διαβάστε τα νέα μας και μείνετε συντονισμένοι μαζί μας!
 

Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών Ισθμού

To Κέντρο Πληροφοριών Τουριστών (Tourist Info Center) του Ισθμoύ άνοιξε τις πύλες του και μπήκε σε λειτουργία για τη θερινή σεζόν του 2019!  Το Tourist Info Center έχει στελεχωθεί με εξειδικευμένο προσωπικό με εντοπιότητα και άριστη γνώση πολλών ξένων γλωσσών. Επιπλέον, έχει ξκινήσει η αισθητική και τεχνολογική αναβάθμισή του, με εκτύπωση και τοποθέτηση νέων branding panels και δημιουργία Wi-Fi hot spot υψηλής εμβέλειας.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ

Ανανέωση Πιστοποίησης ΕΛΟΤ

Ανανέωση της πιστοποίησης ΕΛΟΤ για ακόμη μία χρονιά έλαβε ο Τουριστικός Οργανισμος Λουτρακίου.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση LTO - Συλλόγου Αναβίωσης Νεμέων Αγώνων

Συνάντηση μεταξύ της διοίκησης του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου και του Συλλόγου Αναβίωσης των Νεμέων Αγώνων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιουνίου. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και από τις δύο πλευρές και συζητήθηκαν αναλυτικά πιθανές προοπτικές συνεργασίας μεταξύ των δύο συλλόγων. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ LTO ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ.ΓΚΙΩΝΗ

Συνάντηση μεταξύ της Ε.Ε.  του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου και του Δημάρχου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων, κ. Γιώργου Γκιώνη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24 Ιουνίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 SEO & SSL Protocol στην ιστοσελίδα Visit Loutraki

Εργασίες εκσυγχρονισμού της ιστοσελίδας μας visitloutraki.comπραγματοποιήσαμε τον Ιούνιο που μας πέρασε. Μεταξύ αυτών, στη σελίδα εφαρμόστηκε ssl protocol για ασφάλεια και κρυπτογράφηση της ιστοσελίδας ενώ  ήδη έχει ξεκινήσει η υλοποίηση Search Engine Optimization (SEO) για βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξή της σε υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.
Αποτελέσματα για keyword research "loutraki" στην Google
Στατιστικό απόδοσης σελίδας 28/02/2019
Στατιστικό απόδοσης σελίδας 30/06/2019
Στατιστικό απόδοσης σελίδας 04/07/2019

 Έκθεση SENIOR μέσω της Grekland Panorama

Στην έκθεση SENIOR της Σουηδίας θα συμμετεχει ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου μέσω της Grekland Panorama της North Events.Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 1-3 Οκτωβρίου στην Στοκχόλμη.
Η έκθεση Senior αποτελεί την μοναδική και μεγαλύτερη στοχευμένη έκθεση για την τρίτη ηλικία στην Σουηδία μετρώντας 14.411 επισκέπτες, και 260 εκθέτες από 21 προορισμούς από όλο τον κόσμο.
Ανταγωνιστικοί προορισμοί της Ελλάδας που παραδοσιακά συμμετέχουν στην έκθεση και έχουν σταθερή αύξηση μεριδίου αγοράς είναι η Πορτογαλία, η Μάλτα, η Ισπανία, η Κύπρος, η Κροατία, η Εσθονία, κ.α.
H North Events σε συνεργασία με την SENIOR Στοκχόλμης, θα παρουσιάσει φέτος αποκλειστικό περίπτερο για την Ελλάδα, GREKLAND PANORAMA, με σκοπό την προσέλκυση τουρισμού 3ης ηλικίας από την Σουηδία. Στο συγκεκριμένο περίπτερο θα συμμετέχει και ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου με stand.

 Νέα Μέλη

Τον Ιούνιο του 2019, είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε πληθώρα νέων μελών στον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου, τόσο μέσω των φορέων που μας απαρτίζουν όσο και απευθείας στον οργανισμό.

Η Εκτελεστική Επιτροπή, το Δ.Σ. και τα στελέχη του οργανισμού καλωσορίζουν όλα τα νέα μέλη! Προσβλέπουμε σε νέες, αμοιβαία εποικοδομητικές συνεργασίες μαζί σας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες