ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟΧΩΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 8 μμ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «PATRAS PALACE» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουλίου 13, 2019

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟΧΩΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 8 μμ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «PATRAS PALACE»


Η αναστολή της δημοτικής δράσης της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» λόγω των βουλευτικών εκλογών, έληξε και από αύριο ο επικεφαλής και τα στελέχη της παράταξης επαναδραστηριοποιούνται, με απώτερο στόχο να είναι δομημένη σωστά για να μπορεί να διεκπεραιώνει από την 1ηΣεπτεμβρίου τα καθήκοντα της ήσσονος αντιπολίτευσης.

Ο επικεφαλής της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ», Νίκος Νικολόπουλος έχει καλέσει τους δημοτικούς και υποψηφίους συμβούλους, τα στελέχη, τους εθελοντές και τα μέλη της σε συγκέντρωση, που θα γίνει αύριο στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Patras palace». Σκοπός της συνάντησης είναι να συζητηθούν τα θέματα που αφορούν το οργανόγραμμα της λειτουργίας της «Νέας Πάτρας» και να οριοθετηθούν οι πρώτοι στόχοι της, εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Παράλληλα, θα προσδιορισθεί ο τρόπος της παρέμβασης της «Νέας Πάτρας» για να μην έχει άδοξη τύχη η ίδρυση Νομικής Σχολής, με ανάληψη σχετικών πρωτοβουλιών, ενώ ταυτόχρονα θα διατρανωθεί η βούληση της παράταξης για εθελοντική συνεισφορά στην οργάνωση και διεξαγωγή των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Τέλος, ο Νίκος Νικολόπουλος στην ομιλία του πρόκειται να αποσυνδέσει και να καταστήσει σαφές, για άλλη μια φορά, ότι ουδεμία σχέση έχει ο ανεξάρτητος και ακομμάτιστος χαρακτήρας της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ», με τις προσωπικές πολιτικές επιλογές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες