Επίδομα παιδιού: Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα της γ' δόσης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2019

Επίδομα παιδιού: Πότε θα πιστωθούν τα χρήματα της γ' δόσης


Στην ώρα του και χωρίς προεκλογικές εκπλήξεις θα πληρωθεί η γ' δόση για το επίδομα παιδιού Α21 από τον ΟΠΕΚΑ.

Σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα, η δόση είναι προγραμματισμένη για τέλος Ιουλίου (25 με 27) με την προϋπόθεση ότι θα έχει υποβληθεί η νέα φορολογική δήλωση.
Ήδη έχει εγκριθεί το κονδύλι ύψους 200 εκατ. ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος παιδιού Α21 Γ΄ διμήνου 2019, καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εργασίας.
Υπενθυμίζεται ότι το το επίδομα παιδιού Α21 πληρώνεται πλέον ανά δίμηνο.
cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες