Κλείσε ηλεκτρονικά το ραντεβού σου στο Νοσοκομείο Κορίνθου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2019

Κλείσε ηλεκτρονικά το ραντεβού σου στο Νοσοκομείο Κορίνθου


Το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού του και της αξιοποίησης της τεχνολογίας, είναι το πρώτο Νοσοκομείο της χώρας, το οποίο εντάχθηκε στην υπηρεσία «Ηλεκτρονικών Ραντεβού – eRDV» της ΗΔΙΚΑ Α.Ε σε πλήρη διασύνδεση με το Πληροφοριακό του Σύστημα, δίνοντας στους πολίτες τη δυνατότητα να κλείνουν εντελώς δωρεάν ηλεκτρονικά ραντεβού, στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Η καταχώριση των ραντεβού πραγματοποιείται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ (https://www.e-syntagografisi.gr/e-rv/p), με τη χρήση των προσωπικών στοιχείων πρόσβασης του ΤΑΧΙS της ΑΑΔΕ ή με τα στοιχεία πρόσβασης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, τα οποία παραλαμβάνονται από τον Οικογενειακό Ιατρό.

H Διοικήτρια του Νοσοκομείου κα Καλομοίρη ανακοίνωσε ότι «Παράλληλα, εξακολουθούν να ισχύουν και τα τηλεφωνικά ραντεβού, συνεπώς οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες από 08:00 έως 14:30 απευθείας με την γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων στα τηλέφωνα 2741361600 και 2741361601.

Όσα ραντεβού έχουν κλειστεί έως τώρα με το προηγούμενο σύστημα, ισχύουν κανονικά».

Για τη Διοίκηση του Νοσοκομείου
Η Διοικήτρια

Δ. Καλομοίρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες