Τι γίνεται στο ΣΠΑ? - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουλίου 23, 2019

Τι γίνεται στο ΣΠΑ?


Την αναβολή της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ. της Τουριστικής Λουτρακίου, στην οποία πρόκειται να συζητηθεί η διεξαγωγή δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του Loutraki Thermal Spa, ζητάει με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο δημοτικός συνδυασμός "Ώρα για Δράση". Ταυτόχρονα, θέτει μια σειρά από ερωτήματα, τα οποία, αποτελούν ταυτόχρονα, τους λόγους για τους οποίους η "Ώρα για Δράση" με επικεφαλής το γιατρό Δημήτρη Βασιλείου ζητά την αναβολή της συνεδρίασης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η δημοτική παράταξη “ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ” από την ημέρα της ίδρυσής της, έχει σαν κύριο μέλημά της την προστασία των περιουσιακών στοιχείων του Δήμου και των εργαζομένων.

Χθες το βράδυ λοιπόν, πληροφορηθήκαμε από τους εργαζομένους του ΣΠΑ, ότι σήμερα 23/7/2019 συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Λουτράκι Α.Ε. με μοναδικό θέμα τον δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό εκμίσθωσης του Loutraki Thermal - Spa..

Φαίνεται ότι ο δήμαρχος εξακολουθεί να αδιαφορεί για τους πάντες, να μην υπολογίζει και να μη σέβεται κανέναν.

Δεν γνωρίζει ότι οι καιροί έχουν γυρίσματα; Ένα μήνα πριν την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και χωρίς καμία ενημέρωση για το θέμα τίθενται τα εξής ερωτήματα.

1. Υπάρχει κάποιος λόγος για να έρθει σήμερα το θέμα;

2. Γιατί δεν έχουν ενημερωθεί οι παρατάξεις που θα βρίσκονται στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο;

3. Γιατί δεν έχει δημοσιοποιηθεί από τον Δήμο καμία πληροφόρηση στους δημότες του Λουτρακίου;

Για τους λόγους αυτούς και μέχρι να έχουμε επίσημη ενημέρωση από τον Δήμο να μην προχωρήσετε σε καμία ενέργεια για τον πλειοδοτικό διαγωνισμό εκμίσθωσης.

Γι’ αυτό ζητάμε την αναβολή της σημερινής συνεδρίασης.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ” Δημήτρης Βασιλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες