Το θεατράκι στο Λουτράκι άνοιξε. Ο δήμος άφαντος! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2019

Το θεατράκι στο Λουτράκι άνοιξε. Ο δήμος άφαντος!


Χτες πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα στο ιστορικό καραγκιοζοθέατρο του Λουτρακίου.
Η σεζόν ξεκίνησε πανηγυρικά στο σημαιοστολισμένο μαντράκι με την κωμωδία “Ο Καραγκιόζης στο λούνα παρκ”. Την παράσταση παρουσίασε ο Τάσος Γεωργίου.
Απόψε το βράδυ ο Χάρης Μπιλλίνης θα ψυχαγωγήσει το κοινό του με την κωμωδία “Ο Καραγκιόζης τραγουδιστής”.
Φτιαξίματα και συμμαζέματα μέχρι και την τελευταία στιγμή αφού οι δύο καραγκιοζοπαίχτες περίμεναν την βοήθεια της δημοτικής επιχείρησης Λουτρακίου, η οποία ήταν εξαφανισμένη. “Πέρασαν μόνο το πρωί της πρεμιέρας για να μαζέψουν κάποια σκουπίδια και να μας αφήσουν 50 καρέκλες. Εδώ και δύο εβδομάδες τους περιμένουμε να αλλάξουν τα τελάρα της πρόσοψης του θεάτρου, που μόνοι τους προθυμοποιήθηκαν, αλλά ακόμα τους περιμένουμε”, λέει με παράπονο και θυμό ο Τάσος. “Μικροί μεγάλοι περίμεναν ανυπόμονα την έναρξη εδώ και 10 μέρες. Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε άλλο. Ούτε να στερήσουμε απ’ τον κόσμο το αγαπημένο του θέαμα και ούτε από εμάς το μεροκάματο. Δεν είχαμε κλείσει αυτό τον καιρό άλλη δουλειά, μιας και περιμέναμε το άνοιγμα του θεάτρου που αναβαλλόταν λόγω της δημοτικής επιχείρησης που τελικά δεν βοήθησε”. τονίζει ο Χάρης. Φυσικά το ενοίκιο του χώρου παραμένει στάσιμα πολύ υψηλό, χωρίς κάποια διευκόλυνση για τους καλλιτέχνες ώστε να διαμορφώσουν με δικά τους έξοδα τον χώρο.
Το θέατρο χρειάζεται τη βοήθεια της δημοτικής επιχείρησης όχι μόνο για την βιτρίνα του αλλά και για την σωστή ασφάλεια του κοινού. Αρκετοί πάγκοι είναι σπασμένοι, μέρος των τοίχων της πλατείας “φαγωμένο” και σπασμένο. Και φυσικά αναγκαία η διαμόρφωση του δωματίου που μένουν οι καραγκιοζοπαίχτες, το οποίο είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. 
Το θεατράκι θα λειτουργεί μέχρι 8 Σεπτεμβρίου. Κάθε βράδυ νέο έργο. Ώρα έναρξης 21:00. Είσοδος 4 ευρώ
ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, οδός Αλκυονίδων 3 (Πίσω από τα ΚΤΕΛ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες