Ο Αλέξης Τσίπρας ορκίζεται ξανά πρωθυπουργός για να μην ισοπεδωθεί η Ελλάδα από τις θεομηνίες - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019

Ο Αλέξης Τσίπρας ορκίζεται ξανά πρωθυπουργός για να μην ισοπεδωθεί η Ελλάδα από τις θεομηνίες


Σαρωτικές είναι οι πολιτικές εξελίξεις μετά τον μεγάλο σεισμό στην Αθήνα, αφού ο Αλέξης Τσίπρας ορκίζεται ξανά πρωθυπουργός σε μια προσπάθεια να εξευμενιστούν οι θεοί και να μην εξαφανιστεί η χώρα.

Πριν καν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείσει δυο εβδομάδες στην πρωθυπουργία, έχουμε ανεμοστρόβιλους, πλημμύρες, πτώση της θερμοκρασίας και σεισμούς, οπότε είναι θέμα μερικών εβδομάδων η χώρα να γίνει ίσωμα.

Ήταν τραγικό το λάθος των Ελλήνων να κάνουν πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν και δεν ήταν κακή η σκέψη πως με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη θα διαλυθεί εντελώς η χώρα και θα την φτιάξουμε μετά από την αρχή, χωρίς να κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος.

Φαίνεται, όμως, πως, αν μείνει στην πρωθυπουργία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν θα εξαφανιστεί μόνο η χώρα αλλά και οι Έλληνες.

Σε μια προσπάθεια να μην εξαφανιστεί η Ελλάδα από κάνα τεράστιο τσουνάμι και να εξευμενιστούν οι θεοί, οι εταίροι μας -που φοβούνται πως δεν θα υπάρχουν Έλληνες για να τους πληρώσουν τα χρέη- απαίτησαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτηθεί και να παραδώσει την πρωθυπουργία στον Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα, υπάρχει η σκέψη να θυσιαστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης -και να καεί ζωντανός-, ώστε να πάψει η οργή των θεών.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα ορκιστεί πρωθυπουργός σήμερα, σε μια προσπάθεια να προληφθούν οι επόμενοι σεισμοί και οι θεομηνίες που χτυπούν αλύπητα την Ελλάδα από την ημέρα που έγινε πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης.

Ο Θεός να βάλει το χέρι Του! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες