Αν το κάναμε εμείς θα λεγόμασταν «φασίστες» – Τί έκανε το Βρετανικό Κόμμα του «Brexit» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουλίου 03, 2019

Αν το κάναμε εμείς θα λεγόμασταν «φασίστες» – Τί έκανε το Βρετανικό Κόμμα του «Brexit»


Οι «ευρωβουλευτές» του βρετανικού κόμματος του Brexit γύρισαν την πλάτη τους κατά την ανάκρουση του ευρωπαϊκού ύμνου στην εναρκτήρια πανηγυρική συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Η κίνησή τους προκάλεσε αμέσως αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Έλλειψη λεπτότητας, τρόπων και αξιοπρέπειας. Τι επαίσχυντη εικόνα για την Βρετανία. Να υποθέσω ότι θα γυρίσουν την πλάτη και στις αμοιβές τους…», ήταν μερικά από τα πρώτα μηνύματα στο Twitter.

«Ντρέπομαι τόσο γι΄αυτό. Ευρώπη, συγγνώμη, δεν μας αντιπροσωπεύουν»… «Η θλιβερή αλήθεια είναι ότι αυτό αντιπροσωπεύει στην πραγματικότητα μέρος της χώρας. Ειλικρινά, η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι καλύτερα χωρίς εμάς αυτήν την στιγμή», είναι ο σύντομος διάλογος δύο Βρετανών χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.




oparlapipas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες