Ξεκίνησε η προπώληση για τις παραστάσεις του Loutraki Festival! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουλίου 13, 2019

Ξεκίνησε η προπώληση για τις παραστάσεις του Loutraki Festival!


Η προπώληση για την θεατρική παράσταση Lemon και τη συναυλία της Φιλαρμονικής με το Χρήστο Θηβαίο ξεκίνησε!

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας μέσω της ticketservises.gr και από τα καταστήματα Ύφος, Χαρτομάνια και BeeLoo στο Λουτράκι και το βιβλιοπωλείο Οικονόμου στην Κόρινθο! Για την θεατρική παράσταση Lemon εισιτήρια διατίθενται και από την viva.gr.

Πληροφορίες για τις παραστάσεις


Lemon - Παρασκευή 26 Ιουλίου

Η παράσταση, που ενθουσιάζει κοινό και κριτικούς όπου κι αν παρουσιάζεται, ταξιδεύει σε θεατρικές σκηνές και πρωτότυπους προορισμούς πότε στη στεριά, πότε στη θάλασσα και πότε κάπου ανάμεσα.

Δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες, ο ηθοποιός και πιανίστας Μελαχρινός Βελέντζας (Χιλιαεννιακόσια) και ο ηθοποιός Γιώργος Δρίβας (Τιμ Τούνυ – τρομπετίστας) υποδύονται τους ρόλους των ανθρώπων που συνάντησε ο Χιλιαεννιακόσια όσα χρόνια έζησε αποκλειστικά μέσα στο πλοίο. Το πλοίο που τον γέννησε, τον μεγάλωσε, τον σκότωσε. Η αφήγηση ξετυλίγεται μέσα από αντιθέσεις σε μία διαρκή μετάβαση απ’ τη θάλασσα στη στεριά κι απ’ τη στεριά στη θάλασσα συνδυάζοντας το γέλιο με τη συγκίνηση, τη χαρά με τη νοσταλγία, το ανθρώπινο με το μεταφυσικό, το πραγματικό με το φανταστικό. Όπως ακριβώς συμβαίνει στην ίδια τη ζωή.



Χρήστος Θηβαίος – Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου – Κυριακή 28 Ιουλίου

Ο αγαπημένος έλληνας τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος μετά την περσινή συνεργασία του με την Ορχήστρα Δωματίου του Loutraki Festival που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στους καλλιτέχνες, όσο και στο κοινό συμπράττει με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων για μια μοναδική συναυλία! Αγαπημένα τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο του τραγουδιστή αλλά και έργα από όλο το φάσμα της ελληνικής σκηνής σε μια συναυλία που θα σας μείνει αξέχαστη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες