Νίκος Νικολόπουλος: "Θα πάει και άλλο πίσω η Πατρών - Πύργου;" (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουλίου 19, 2019

Νίκος Νικολόπουλος: "Θα πάει και άλλο πίσω η Πατρών - Πύργου;" (video)



«Η περιοχή μας θα υποστεί μια μεγάλη θυσία στον βωμό πολιτικών σκοπιμοτήτων, αφού μέχρι σήμερα όλοι φώναζαν στην προηγούμενη κυβέρνηση ότι καθυστερούσε αδικαιολόγητα την έναρξη του έργου, ενώ είναι και σχεδόν βέβαιο ότι το έργο θα απενταχθεί από το ΕΣΠΑ και θα χαθούν περί τα 300 εκατ. ευρώ εγκεκριμένης χρηματοδότησης» σημειώνει ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και επικεφαλής της «Νέας Πάτρας», Νίκος Νικολόπουλος, σχετικά με το ενδεχόμενο ακύρωσης των οκτώ εργολαβιών της Πατρών – Πύργου από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών.

Ο Νίκος Νικολόπουλος, σχολιάζοντας τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, συνέστησε υπομονή εν αναμονή των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης, προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα των πληροφοριών, τονίζοντας πάντως ότι εφόσον επιβεβαιωθούν οι προθέσεις της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, θα σηματοδοτήσουν μία πολύ σοβαρή και αρνητική εξέλιξη, που μάλιστα θα εγείρει πολλά και σοβαρά ερωτήματα.

Μεταξύ άλλων, πρέπει να απαντηθούν τρία πολύ σημαντικά ερωτήματα, επεσήμανε ο Νίκος Νικολόπουλος:

1ον τι αποζημιώσεις θα δικαιούνται να διεκδικήσουν οι ανάδοχοι που έχουν ήδη υπογράψει τις πέντε από τις οκτώ συμβάσεις,
2ον με ποιον τρόπο θα κατασκευαστεί το έργο και,
3ον πόσο μεγάλη καθυστέρηση θα σημάνει η ακύρωση του διαγωνισμό

Νίκος Νικολόπουλος: Θα πάει κι άλλο πίσω η Πατρών- Πύργου;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες