Ο Δήμος Άργους Μυκηνών θα διαθέσει κλιματιζόμενες αίθουσες για τις ευπαθείς ομάδες τις ημέρες του καύσωνα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Αυγούστου 02, 2019

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών θα διαθέσει κλιματιζόμενες αίθουσες για τις ευπαθείς ομάδες τις ημέρες του καύσωνα


O Δήμος Άργους Μυκηνών και η υπηρεσία πολιτικής προστασίας ανακοινώνουν πως από σήμερα Παρασκευή 2/8 , ανοίγουν για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, κλιματιζόμενες αίθουσες λόγω καύσωνα. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή 2/8 ανοιχτές για τους κατοίκους της πόλης και ιδιαιτέρως για τους ηλικιωμένους , με ωράριο λειτουργίας από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, θα είναι οι αίθουσες:

ΚΑΠΗ Άργους

Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Καποδιστρίου 9-11 (ισόγειο)

Για το Σάββατο 3/8, ανοιχτεί θα παραμείνει η Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από τις 10:00 το πρωί έως και τις 18:00 το απόγευμα.

Με εκτίμηση

Η αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας

Κατερίνα Μπόμπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες