"Ξαναζωντάνεψε" το Μπούρτζι στο Ναύπλιο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Αυγούστου 14, 2019

"Ξαναζωντάνεψε" το Μπούρτζι στο Ναύπλιο


Η εικόνα για μεγάλο χρονικό διάστημα με το Μπούρτζι σήμα κατατεθέν του Ναυπλίου να είναι βυθισμένο στο σκοτάδι, είχε προβληματίσει την Δημοτική αρχή, που λόγω των εργασιών και για την ασφάλεια των εργαζομένων, είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση στο επιθαλάσσιο φρούριο.

Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις, τα έγγραφα και τις προφορικές παραστάσεις στους αρμόδιους φορείς, το θέμα δεν έβρισκε λύση και έτσι αποφασίστηκε η χρήση φωτοβολταϊκών ώστε να ξαναζωντανέψει το κόσμημα του Ναυπλίου και πάλι.

Συνεργεία του ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Ναυπλιέων με επικεφαλής το αρμόδιο δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Λέντζο, ολοκλήρωσαν την εγκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού με χρήση φωτοβολταϊκών και έτσι έστω και αργά το Μπούρτζι κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία του τη νύχτα στην Αργολική Πρωτεύουσα.

argolikeseidhseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες