Γελάνε οι τουρίστες με αυτό το Καϊκάκι στην παραλία! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Αυγούστου 13, 2019

Γελάνε οι τουρίστες με αυτό το Καϊκάκι στην παραλία!


Με μία λύση λίγο πρωτόγονη ο δήμος Λουτρακίου,προσπαθεί τρόπος του λέγειν να κρατήσει καθαρή την θάλασσα.

Με μία ετήσια απευθείας ανάθεση των 20.000, ένα μικρό καϊκάκι και λίγα δίχτυα, τους καλοκαιρινούς μήνες γίνεται μία υποτυπώδεις προσπάθεια να μαζευτούν τα επιπλέοντα σκουπίδια.

Οταν η θάλασσα είναι λάδι, γιατί όταν έχει ακόμα και ελαφρύ κυματισμό το καϊκάκι δεν μπορεί να βγεί και τα σκουπίδια ακολουθούν ελεύθερη πορεία…!

Είναι η αναβίωση μίας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν 25 χρόνια με την αγορά ενός πανάκριβου και άχρηστου σκάφους που θα μάζευε σκουπίδια την εποχή Γιωτάκη και έγινε το ίδιο σκουριασμένο σκουπίδι στις εγκαταστάσεις της Διώρυγας στα Ισθμια…!!!!

Η νέα προσπάθεια που γίνεται με το καϊκάκι που βλέπετε είναι μάλλον αστεία και λογικά έχει προκαλέσει και απορίες και ερωτηματικά…!

Το πιθανότερο είναι οι τουρίστες βλέποντας αυτή την εικόνα να πεθαίνουν στα γέλια με την τριτοκοσμική ευρηματικότητα των τοπικών αρχόντων…!

Αστεία πράματα δηλαδή…!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες