Το τριγωνικό σπίτι στην Κορινθία, που είναι βασισμένο στο Πυθαγόρειο θεώρημα [βίντεο] - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Αυγούστου 15, 2019

Το τριγωνικό σπίτι στην Κορινθία, που είναι βασισμένο στο Πυθαγόρειο θεώρημα [βίντεο]


Ενα σπίτι πολύ διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει βρίσκεται στην καρδιά της ανατολικής Κορινθίας.

Πρόκειται για ένα τριγωνικό σπίτι σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Τηλέμαχο Ανδριανόπουλου και στηρίζεται σε μία από τις βασικότερες αρχές της Γεωμετρίας και συγκεκριμένα στο Πυθαγόρειο Θεώρημα. Αυτό το εντυπωσιακό μινιμαλιστικό κτίσμα βρίσκεται σε ένα πανέμορφο ελαιώνα. Το συγκεκριμένο σημείο επελέγη από τους ιδιοκτήτες καθώς ήθελαν να βρίσκονται στην καρδιά της φύσης.

Στα Γεράνεια όρη, ανάμεσα σε 600 ελιές, βρίσκεται αυτό το εκπληκτικό σπίτι που δίνει την αίσθηση ότι φύση και κατοικία είναι ένα. Με εξωτερικό τοίχο, που εγγυάται την ασφάλεια των ιδιοκτητών και τζαμαρίες που ανοίγουν για να καταργήσουν τα όρια μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αυτό το σπίτι-όνειρο, έχει ελάχιστα πράγματα μέσα.

«Μεγαλώνω και δεν είναι εύκολο» λέει γελώντας η ιδιοκτήτριά του, η οποία επέλεξε τον μίνιμαλ τρόπο ζωής.

Δείτε το τριγωνικό σπίτι -όνειρο στην Κορινθία στο Bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες