ΣΟΚ .. Ανατινάχθηκε Ι.Χ μετά τον απεγκλωβισμό του οδηγού στη Ε.Ο Κορίνθου Τριπόλεως - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Αυγούστου 17, 2019

ΣΟΚ .. Ανατινάχθηκε Ι.Χ μετά τον απεγκλωβισμό του οδηγού στη Ε.Ο Κορίνθου Τριπόλεως


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στις 6:15 του Σαββάτου 17 Αυγούστου σημειώθηκε στο 100 χλμ της Ε.Ο Αθηνών – Τριπόλεως, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 25χρονο ξέφυγε της πορείας του και κυριολεκτικά καρφώθηκε στις προστατευτικές μπάρες.

Η σύγκρουση, ήταν σφοδρότατη αλλά για καλή του τύχη διερχόμενος που αντιλήφθηκε το τραγικό συμβάν πρόλαβε και απεγκλώβισε τον οδηγό του αυτοκινήτου. Αμέσως μετά το όχημα εξερράγη και προκληθηκε πυρκαγιά στο αυτοκίνητο. Στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβα και μετέφερε τον ελαφρά τραυματισμένο οδηγό στο Νοσοκομείο Τρίπολης. Η πυρκαγιά κατασβέσθη από 4 πυροσβέστες με 2 πυροσβεστικά οχήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες