Ο Θανάσης Μανάβης.. «Σε παρωδία μετέτρεψε ακόμα και την ορκωμοσία ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Αυγούστου 25, 2019

Ο Θανάσης Μανάβης.. «Σε παρωδία μετέτρεψε ακόμα και την ορκωμοσία ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας»


Δελτίο τύπου απέστειλε η Δημοτική παράταξη ΝΕΑ ΠΝΟΗ του κυρίου Θανάση Μανάβη μέσα απο την οποία, όπως ισχυρίζεται χρησιμοποιώντας βαρύς χαρακτηρισμούς, ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας ειναι αλαζόνας και μετέτρεψε την ορκωμοσία του Δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων σε παρωδία. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση σας την παρουσιάζουμε αυτούσια.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Σε παρωδία μετέτρεψε ακόμα και την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής ο αλαζόνας δήμαρχος Βέλου-Βόχας κ.Αννίβας Παπακυριάκος.
Με συνεργούς δημοτικούς υπαλλήλους που δεν έχουν (ΑΚΟΜΑ) αντιληφθεί ότι είναι δημόσιοι λειτουργοί και όχι εργαζόμενοι σε επιχείρηση του κ.Παπακυριάκου (ευτυχώς) , παραβίασαν το πρωτόκολλο, τον νόμο και την κοινή λογική.
Στον Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ζευγολατιό, ο δήμαρχος επέλεξε να ορκιστεί ο ίδιος αγνοώντας τους υπόλοιπους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, οι οποίοι πλην τριών που έδωσαν πολιτικό όρκο, οι υπόλοιποι δεν ορκίστηκαν ούτε τυπικά ούτε ουσιαστικά.
Ο κ.Παπακυριάκος, εκφώνησε προεκλογικό λόγο αλλά αρνήθηκε να δώσει τον λόγο στην αντιπολίτευση όπως έγινε και το 2010 και το 2014, όπως γίνεται σε όλους τους δήμους.
Νοιώθοντας πάντα άβολα στο Ζευγολατιό, προσπάθησε να ικανοποιήσει τον ναρκισσισμό του και να αποδείξει για μία ακόμα φορά και μέσα στον ιερό ναό, την έλλειψη πολιτικού σεβασμού.
Οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της «Νέας Πνοής», μπορεί να μην μας επέτρεψαν να ορκιστούμε όπως ορίζει ο νόμος, αλλά θα τηρήσουμε στο ακέραιο τον όρκο μας απέναντι στους πολίτες.
Για εμάς οι εκλογές έχουν τελειώσει αλλά φαίνεται ότι ο δήμαρχος θέλει να συντηρήσει κλίμα πόλωσης και μισαλλοδοξίας.
Θα τον αφήσουμε στα εσωτερικά του κενά και θα αγωνιστούμε να είμαστε χρήσιμοι στους πολίτες που μας όρισαν στον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η σχολική εκδρομή για τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του, έλαβε τέλος.
Απο την 1η Σεπτεμβρίου, ξεκινά ο αγώνας ο δικός μας και ο θεσμικός έλεγχος στον δήμο Βέλου-Βόχας.
Ο κ.Παπακυριάκος θα αντιληφθεί πλήρως ότι τον λόγο στην «Νέα Πνοή» τον δίνουν οι πολίτες και όχι αυτός.
Επέλεξε την πόλωση και όχι την σύνθεση, επέλεξε και πάλι να γίνει ηγήτορας της δική του παρέας και όχι δήμαρχος στον δήμο Βέλου-Βόχας.
Όσο λυπηρή και αν είναι μία τέτοια μικρή συμπεριφορά από τον κ.Παπακυριάκο, είμαστε εδώ και ήδη σηκώσαμε το γάντι.
Καλή τετραετία λοιπόν..»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες