Δύναμη δημιουργίας:ΑΥΤΟΔΟΞΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΟΥ Ο κ. ΓΚΙΩΝΗΣ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Αυγούστου 26, 2019

Δύναμη δημιουργίας:ΑΥΤΟΔΟΞΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΟΥ Ο κ. ΓΚΙΩΝΗΣ


Πυρά εξαπέλυσε ο συνδυασμός ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ της κυρίας Μαρίας Πρωτόπαπα με αφορμή την τελετή ορκωμοσίας, και την διαδικασία που ακολουθήθηκε. 

Διαβάστε την ανακοίνωση .

ΑΥΤΟΔΟΞΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΩΟΥ Ο κ. ΓΚΙΩΝΗΣ

Μόνος του ορκίστηκε…Μόνος του μίλησε Μόνος του το απόλαυσε…Αδιόρθωτη η δημοτική αρχή Γκιώνη ακόμα και στα τυπικά.

Η χθεσινή ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό κέντρο, δεν έδειξε μόνο την προχειρότητα αλλά και τον τρόπο που ο κ.Γκιώνης αντιμετωπίζει ως προσωπική του υπόθεση τα δημοτικά πράγματα.

Η προβλεπόμενη από τον νόμο ορκωμοσία του συνόλου της δημοτικής αρχής ήταν ένα προσωπικό σώου του δημάρχου, που εκφώνησε και έναν προεκλογικό λόγο για να δώσει βαρύτητα στην αυτο-αποθέωση του.

Οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι δεν έδωσαν όπως ορίζει ο νόμος τον καθιερωμένο όρκο, παρά κλήθηκαν να υπογράψουν μόνο το βιβλίο.

Απαράδεκτα πράγματα, που γίνονται τραγικά όταν την ίδια στιγμή στο δήμο Κορινθίων η ανάλογη τελετή έδειξε την ευγένεια και τον πολιτικό πολιτισμό που πρέπει να διέπει μία δημοτική αρχή καθώς και την δημοκρατική λειτουργία ενός δημάρχου.

Στο δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων ακόμα και να νομικά αυτονόητα είναι ζητούμενο.

Κρίμα για τον τόπο μας, κρίμα για τους πολίτες μας.

Το γεγονός ότι ο κ.Γκιώνης αρνήθηκε στους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους να ορκιστούν δεν θα αποτρέψει την «Δύναμη Δημιουργίας», από τους μεγάλους αγώνες που ξεκινούν την 1η του Σεπτεμβρίου, για να επαναφέρουμε το δήμο μας στο δρόμο της λογικής, της αξιοπρέπειας και της ανάπτυξης.

Το μέλλον έχει ξεκινήσει και δεν μπορούν να το σταματήσουν η τσαπατσουλιά, η ανευθυνότητα και η προσπάθεια αυτο-αποθέωσης του κ.Γκιώνη..!

Τώρα ξεκινάμε!

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες